Nem hiszem el, hogy állandóan betegek vagyunk. Hogy lehet ezt a munkahellyel elfogadtatni?
Nálunk ugyanez a helyzet.
Kislányom bölcsis, és mindig beteg, én pedig a megterheléstől le vagyok gyengülve, emiatt én is elkapok mindent. Egész nap C vitamint szopogatok ilyenkor, minimum 2000 mg-ot.
A megoldás az lett, hogy fizetünk egy néninek, aki vigyáz a kislányomra a betegség alatt, én pedig megyek torokfájósan dolgozni. Most van múlófélben, második hete vagyok már beteg én is:(
Táppénzen még nem voltam, 2 nap szabit vettem eddig ki összesen, mert nem volt kire bízni a kislányomat.
Ez már tényleg nagyon soknak tűnik :)
Nagyon meg kéne erősíteni az immunrendszereteket, mert ez már nem normális, hogy ennyit vagytok betegek. Még egy gyereknél elfogadható, de egy felnőttnél szerintem túlzás.
Nekünk nagyon bevált a Protexin probiotikum, ami bélflóra erősítő hatású, így könnyebben legyőzi a szervezet a kórokozókat.
A Junior változatot egész télen szedték a gyerekeim (a gyerekorvos tanácsára) és össz. 3x voltak betegek, mindig akkor, amikor elfogyott és úgy voltam vele, hogy akkor tartunk egy kis szünetet... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!