Hogyan oldjam meg? Bölcsi+kistesó?
A kicsi 7 hónapos, a nagy 2,5 éve múlt. Egy pár hete van lehetőség bölcsibe vinni a nagyot, délelőtt 2,5 órára játszani egy héten kétszer.
Nagyon tetszik, ma is alig tudtam hazahozni, ott akart aludni.
Eddig könnyen voltam, vittem a nagyot, a kicsire vagy apa,vagy mama vigyázott, pont váltott műszakban dolgoztak.
De most itt a jóidő, együtt bicajozunk, ennek a hátulütőjével csak a böclsiben szembesültem. A kicsi napok óta rajtam csüng, egy fél percre nem tudom letenni,mert visít, gondoltam ott majdcsak el lesz, míg a nagyot gyors átöltöztetem.
Hát nem így lett:(:( LEraktam a szivacsra, de olyan sírásba kezdett,hogy fel kellett vegyem, egy kézzel a kicsit fogtam,eggyel a nagynak segítettem öltözni.
Hazafelé már macerásabb volt,mert a nagynak úgy kellett rimánkodni,hogy ugyan jöjjön már(két hete nem volt betegség miatt:( ), és megkértem a dadust,hogy fogja mármeg a kcisit,míg a nagyot elkapom és felöltöztem.
Szivesen megtette,de nem kérhetem midnig,hogy fogja a lányomat.
A nagy is jól nevetl, szófogadó, ha szólok neki jön és öltözik,de most belebújt a kisördög.
Ti hogy oldjátok meg??? Babakocsival nem tudunk menni,mert gyalog kb 30 perc, ha sietünk, a kicsi amúgy sem szereti a kocsit, anagy meg totál elfáradni, ha gyalog megyünk 2,5óra játék, plussz gyalog haza
Én hordozóban hordtam anno a kicsit, de biztosan meg lehet oldani máshogy is.
Az ovinkban van egy anyuka, aki simán lerakja a mászó kicsit addig a padlóra, amíg gyorsan átöltözteti a nagyobbat. A kicsi imád a kabátok cipzárjával játszani :)
Most már egyre könnyebb és gyorsabb lesz az öltözködés, hogy ilyen jó idő van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!