Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan oldjam meg? Bölcsi+kist...

Hogyan oldjam meg? Bölcsi+kistesó?

Figyelt kérdés

A kicsi 7 hónapos, a nagy 2,5 éve múlt. Egy pár hete van lehetőség bölcsibe vinni a nagyot, délelőtt 2,5 órára játszani egy héten kétszer.

Nagyon tetszik, ma is alig tudtam hazahozni, ott akart aludni.

Eddig könnyen voltam, vittem a nagyot, a kicsire vagy apa,vagy mama vigyázott, pont váltott műszakban dolgoztak.

De most itt a jóidő, együtt bicajozunk, ennek a hátulütőjével csak a böclsiben szembesültem. A kicsi napok óta rajtam csüng, egy fél percre nem tudom letenni,mert visít, gondoltam ott majdcsak el lesz, míg a nagyot gyors átöltöztetem.

Hát nem így lett:(:( LEraktam a szivacsra, de olyan sírásba kezdett,hogy fel kellett vegyem, egy kézzel a kicsit fogtam,eggyel a nagynak segítettem öltözni.

Hazafelé már macerásabb volt,mert a nagynak úgy kellett rimánkodni,hogy ugyan jöjjön már(két hete nem volt betegség miatt:( ), és megkértem a dadust,hogy fogja mármeg a kcisit,míg a nagyot elkapom és felöltöztem.

Szivesen megtette,de nem kérhetem midnig,hogy fogja a lányomat.

A nagy is jól nevetl, szófogadó, ha szólok neki jön és öltözik,de most belebújt a kisördög.

Ti hogy oldjátok meg??? Babakocsival nem tudunk menni,mert gyalog kb 30 perc, ha sietünk, a kicsi amúgy sem szereti a kocsit, anagy meg totál elfáradni, ha gyalog megyünk 2,5óra játék, plussz gyalog haza

2013. ápr. 18. 13:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem gyalog mentek, akkor kocsival, gondolom. Bedobsz az autóba egy picire összecsukható babakocsit, és kész. ott kinyitod, be a pici, stb...
2013. ápr. 18. 13:21
 2/4 anonim ***** válasza:
En hordozoba viszem a picit minden hova pedig 9 hós
2013. ápr. 18. 13:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Bicajozunk, de akkor lehet előkerül az autó :)
2013. ápr. 18. 13:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Én hordozóban hordtam anno a kicsit, de biztosan meg lehet oldani máshogy is.

Az ovinkban van egy anyuka, aki simán lerakja a mászó kicsit addig a padlóra, amíg gyorsan átöltözteti a nagyobbat. A kicsi imád a kabátok cipzárjával játszani :)

Most már egyre könnyebb és gyorsabb lesz az öltözködés, hogy ilyen jó idő van...

2013. ápr. 18. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!