Majdnem 4 éves lánnyal ki mit játszik, úgy hogy van egy kistesó (7 hetes) is?
Teljesen mindegy szerintem, hogy van vagy nincs kistesó. Az enyémnek ennyi idősen már kettő is volt (két éves szülinapjára érkezett az öccse, két hónappal a 4 éves szülinapja előtt pedig a húga).
Nálunk nagyon bejött a leányzónak, hogy kapott egy csecsemő formájú babát, vettem neki hozzá kis ruhákat, kapott pelust stb. és ő is babázott illetve babázik a mai napig. Imád a babakonyhában is tevékenykedni. Nagy kedvenc a legó és a puzzle-k is. Órákig szívesen rajzol, fest.
Ha ezekbe a tevékenységekbe én is bekapcsolódom, annak természetesen örül, de amúgy nem várja el a közös játékot, remekül elvan maga, illetve az öccsével. Velem inkább azt szeretik, ha gitározok-énekelek nekik, vagy készítünk valamit (vágunk, ragasztunk, kézműveskedünk stb.) vagy a meseolvasást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!