Beszokóban vagyunk,és azonnal feltűnt hogy nincs tisztaság,de amint leültem a gyerekkel játszani...hát ragadtak a játékok :( Beállt kosz van rajtuk,lehet hogy lefújják fertőtlenítővel,de olyan jellegű a szennyeződés hogy ezt már dörzsölve lehet csak leszedni.A kis textiliák is amik játszásra vannak,azok sem tiszták.Undorító.
A másik hogy egész nap nyitva az ablak,úgy alszanak a gyerekek a földön a kis ágyukon,persze mindek körbeér a nyakán a takony. Hogy mondjam finoman hogy ez így nem jó.Új vagyok,nem akarok cirkuszt,de azt sem hogy elmondom és minden marad így.
Keresel másik bölcsit,jobbat nem tudok mondani.Ha szólsz,Te leszel a rossz,a gyereken csattan...
2013. ápr. 8. 22:18
2/16 anonim válasza:
Akkor vidd másik bölcsibe.
2013. ápr. 8. 22:19
3/16 anonim válasza:
Igen max kereshetsz más bölcsit mert szólhatsz, de én nem hiszem hogy ők nem látják.
2013. ápr. 8. 22:19
4/16 anonim válasza:
Szerintem ne nekik szólj, hanem a fenntartónak vagy az ÁNTSZ-nek.
2013. ápr. 8. 22:22
5/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom másik bölcsibe adni,örülök hogy találtam egy helyet,túljelentkezés van,ölni tudnának a szülők egy szabad helyért.
Drasztikus eszközökhöz azért még nem folyamodnék(mint ÁNTSZ).
Kivitelezhetőbb ötletekre gondoltam,mint pl hogyan adjam elő hogy ne legyen gáz?
2013. ápr. 8. 22:25
6/16 anonim válasza:
Önkormányzatnál is tehetsz bejelentést. ÁNTSZ-nél pedig a tisztaság miatt panaszkodhatsz.
2013. ápr. 8. 22:26
7/16 anonim válasza:
Az a tapasztalatom, ha finomkodsz, hogy "ne legyen gáz" az nem hoz változást.
2013. ápr. 8. 22:31
8/16 anonim válasza:
én is holnap megyek az oviban reklamálni, mert bántják a kisfiamat, lentebb olvashatod is a kérdésemet, és határozottan állíthatom, hogy a finomkodás nem vezet célra ilyen esetben!
2013. ápr. 8. 22:38
9/16 anonim válasza:
Hát én sem jelezném a gondozónak, mert a gyerek szívná meg ez tuti. De nem is hagynám, ha váltani nem tudtok, tényleg fordulj az illetékes szervhez. Még beszokósak vagytok, de majd rájössz, hogy alapból elképzelhető, hogy 2 hetente beteg lesz a gyereked, nem még ha a sok bacitól, meg kosztól állandóan beszed pluszba egy kis hányás hasmenést. Ántszhez névtelen is mehetsz, és sajnos csak az ilyen drasztikus lépésektől várhatsz megoldást.
2013. ápr. 9. 09:25
10/16 anonim válasza:
nálunk az egyik szülő szülőin megkérdezte a vezető óvónőt, hogy mivel tudnánk segíteni, hogy nagyobb legyen a tisztaság. Kiderült, hogy elromlott a porszívó, nincs pénz újra, az önkormányzat nem ad. Erre az egyik szülő szólt, hogy van felesleges neki, bevitte az oviba, azóta tiszták a szőnyegek. ennyi, nem kell rögtön veszekedni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!