Beszokóban vagyunk,és azonnal feltűnt hogy nincs tisztaság,de amint leültem a gyerekkel játszani...hát ragadtak a játékok :( Beállt kosz van rajtuk,lehet hogy lefújják fertőtlenítővel,de olyan jellegű a szennyeződés hogy ezt már dörzsölve lehet csak leszedni.A kis textiliák is amik játszásra vannak,azok sem tiszták.Undorító.
A másik hogy egész nap nyitva az ablak,úgy alszanak a gyerekek a földön a kis ágyukon,persze mindek körbeér a nyakán a takony. Hogy mondjam finoman hogy ez így nem jó.Új vagyok,nem akarok cirkuszt,de azt sem hogy elmondom és minden marad így.
Minden nap egyre több a negatív tapasztalat..azt hiszem kiveszem :( Már aludni sem tudok, sík ideg vagyok.Köszi a válaszokat!
2013. ápr. 9. 22:58
12/16 anonim válasza:
Megkérdezhetem mi van még? Mi még beszokás előtt állunk, csak hogy mire számítsak :s
2013. ápr. 10. 10:09
13/16 A kérdező kommentje:
Egész nap 2-3 ablak van nyitva,én nem vagyok kicsi hogy földközelben lennék mint a gyerekek,de ma is majd' megfagytam.A kicsik meg az ablak alatt alszanak,játszanak.Ma pl előkerült a gyurma,ez volt a hab a tortán,olyan undorító avas szaga volt,azt hittem odahányok.A gyerekek meg nyomkodták,aztán leszopogatták az ujjukat mert sós ízű(sóliszt gyurma).Aztán csodálkoznak hogy miért ekcémás a gyerek keze!!!!! A gondozónéni nem is közelít a gyerekhez,mondván minek hívja úgysem jön.És szakképzett, felsőfokú végzettségű kisgyermek nevelőről beszélek. :( Ma már bőgtem.Holnaptól nem viszem,majd az lesz ciki ha hozom el a cuccait..de hát sajnálom,ez van.Nehéz lesz,de keresek más megoldást. :(
2013. ápr. 10. 12:57
14/16 anonim válasza:
Szerintem ne hagyd annyiban. Ha úgyis elhoznád, akkor inkább nyújts be panaszt az ÁNTSZ-nél, önkormányzatnál. Nincs vesztenivalód.
Egyébként már itt a tavasz, a nyitott ablakok most már nem fognak problémát okozni. Az önkori + ÁNTSZ is intézkedni fog. Ne hagyd, hogy ők győzzenek.
2013. ápr. 10. 13:10
15/16 anonim válasza:
Biztos, hogy én sem vinném ilyen körülmények között. De ha úgyis más megoldást keresel, akkor az sem lesz, hogy a te gyermekeden "csattanna". Ne hagyd ennyiben, én tuti szólnék, ha nem is ántsz,de legalább a vezetőségnek. A szellőztetést még megértem, hogy kell, de ne legyenek már hidegben a gyerekek. a koszos ragacsos játékokba bele se gondolok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!