Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ajándékot javasoltok...

Milyen ajándékot javasoltok kistesó születésére?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy jót tesz a "testvérkapcsolatnak", ha kap a nagyobbik egy ajándékot a picitől. Szóval amikor jönnek be majd a kórházba, akkor "adna" neki valamit a kistesó. Majdnem 2 éves lesz akkor a lányom. Csak valai apróságra gondoltam, mert van már elég játéka.
2013. márc. 25. 18:12
 1/4 anonim válasza:
100%
Valami "iker" játékra nem gondoltál? Picinek esetleg kisebb,vagy más színű,mint lányodnak (azt mondod rá,hogy az ő játéka testvére a baba játéka) és máris összeköti magát tesóval. Ez jutott eszembe,rem. tudtam segíteni.
2013. márc. 25. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
többször olvastam már itt,hogy babaát vettek a nagylánynak,amit ő is pelenkázhat,cumiztathat, öltöztethet,így együtt csinálhatják anyával a teendőket. a nagy lány is le van kötve,sőt élvezi és tanul vele, no meg anyunak is könnyebb elfogadtatni az új jövevényt. sztem ez szuper ötlet, én be fogom vetni,ha érkezik a tesó!
2013. márc. 25. 18:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A fiam 3 és fél volt, amikor a hugi született. Neki egy plüss, maci alakú párnát hozott a tesó, azóta is azzal alszik.
2013. márc. 25. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is 3 éves a fiam. Plüss mackót kapott. Lehet, hogy nem túl eredeti de nagyon szereti.
2013. márc. 26. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!