Frászkarikaborsó kérdése:
Emlékszik a gyermeketek a születésére és/vagy arra hogy milyen volt az anyaméhben?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm kisfia állítólag 3 évesen még emlékezett rá, kíváncsi vagyok hogy igaz lehet-e. Megkérdeznétek hasonló korú gyermeketeket, hogy ő emlékszik-e?2013. febr. 6. 14:36
1/21 anonim válasza:
Az én 3 éves lányom nem emlékszik semmi ilyesmire.
4/21 anonim válasza:
Én emlékszek rá, amikor lázas voltam, akkor volt egy visszatérő rémálmom, és rájöttem már elég korán, hogy az a születésem lehetett. Már nincsenek rémálmaim rég ha beteg vagyok, de emlékszem rá.
5/21 anonim válasza:
Ha hipnózis alá vetnék az embert, akkor nagyon sok dologra visszatudna emlékezni egészen kicsi kortól kezdve.
De kétlem, hogy valaki a magzati mozgására és anyuci 28. hetében lévő ebédjére emlékezne..pláne nem a szülésre.
Persze egy ideig él a gyerekben a szülési élmény, megrezdülnek, emlékeznek rá. Tudják mihez társítani az érzéseket.
De kb. 2 hétig emlékeznek valamire a gyerekek átlagosan. Ez csecsemőkortól igaz.
Ha nem egy drasztikus és mély benyomást tett szülésed volt, akkor tuti, hogy nem emlékeznek rá.
6/21 anonim válasza:
Én nem emlékszem,és nem is emlékeztem,igaz már 29 éve:) És a 3 éves kislányom sem emlékszik:))
7/21 anonim válasza:
Ilyen nincs. Az is fura nekem, hogy valaki bevesz ilyet egy 3 évestől...
8/21 anonim válasza:
A barátnőm 3 éves kislánya lát a szobájában egy nénit.Szokott neki játékiból teát adni és mondja az anyjának,hogy itt volt,most elment...engem mondjuk frász ütne meg tőle,de nem hinném,hogy igaz.Na ez kb olyan szerintem.
9/21 anonim válasza:
Dehogyis. :) Sőt, a kisfiam 13 hónapig szopizott, egy év múlva született a tesója, és már a szoptatásra sem emlékezett.
Ennek ellenére, ha rákérdeznék, emlékszik-e, még az is lehet, hogy igennel felelne, mert néha össze-vissza beszél. :)
10/21 anonim válasza:
Ez tényleg így van, ahogy az utolsó is írta: Megkérdezem a kisfiamat, hogy fázik-e, azt feleli, fázik, de ha úgy kérdezem, nem fázol? Akkor azt feleli nem. Erre is gondolom, valami hasonló lenne a válasz:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!