Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek? Ő hiszi magát jó...

Szerintetek? Ő hiszi magát jó anyának?

Figyelt kérdés
Csinos,céltudatos nő, társasági lény. Első gyerekét 18 évesen szülte. Második poronty világra hozatala 28 éves korában történt. A harmadik kisembert pedig épp 40 évesen pottyantotta ki. Na már most.. Első,26 éves. Második,17 éves. Harmadik éppen 4. A történethez hozzá tartozik,hogy elvált, majd újra házasodott egy fiatalabb férfival (10 év),innen a pici gyerek. Talán már nincs hozzá türelme,vagy csak azért szülte az utolsót,hogy boldog legyen a férj? Szerintetek? Vázolom. Mindig flottul kell kinéznie,piperkőc,hiú nő. Mintha egy divat magazinból lépett volna ki,ezzel nincs is gond. A kis gyerek orrából folyik a takony,eszébe nem jutna megtörölni (helyette én végzem ezt a feladatot, minden látogatásuk alkalmával). Csokis,ketchupos,vagy épp olyan szájjal,amit evett játszik a fiú,a keze,arca nincs megmosva. Engem zavar,ezért elmegyek vele mosakodni. Itt hagyja nekünk a gyerekét,amíg állítása szerint elfut valamit elintézni,de a gyereknek kakilnia kell,majd töröljem ki a fenekét. Nekem is van egy fél évesem,nem nagy szám egy kakis popó törlése,persze,ha kell neki,akkor sz.ros seggel nem fogom hagyni. Amikor már 4 órája nem tér vissza,megkérem a párom,hogy hívja már fel,kérdezze meg,hogy mi van,mert a sajátomat le kell fürdetni,fektetni és egy kiabáló,szaladgáló,rosszalkodó gyerek mellett ez nehézkes. Közli az anya,hogy ó,ők a volt munkahelyén csevegnek az ex kolléganőkkel. Szuper,mondjuk egyszerre. A gyerek nem fogad szót nekünk,mivel a szülei nem szólnak rá,pár óra alatt meg nem lehet egy kis gyerekből szótfogadót nevelni... Szerintetek? Ez milyen már? Ő megy,élvezi az életet,nekünk itt hagyja a gyereket. Ha ő is itt van,akkor sem törődik vele. Nem azt mondom,hogy egy ekkora gyerekkel non-stop foglalkozni kell,de legalább a mosakodást stb. el lehetne intézni. Vagy én gondolom rosszul? Most már valamivel jobb a helyzet,mert ovis,ott azért rászólnak. De szerintem az ilyen ne nevezze magát jó anyának. Mert ha párszori eset lenne,azt mondom előfordul,kimerült,vagy nem vette észre,hogy a gyerek maszatos. De ha mi vagyunk ott,akkor is ez van,ha ők jönnek,akkor is.
2013. ápr. 17. 09:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
64%

Első gyerekemet 18 évesen, a másodikat 28 évesen szültem, a 3-4-et meg 4 hónapja, és 30 vagyok, szóval nem az anyósod:)

Ha viszont ennyire zavar a pici, amit elhiszek, akkor szólj neki, hogy ne hagyja itt, mert te is rendezed a sajátodat, kettő egyszerre sok.

Viszont kicsit túl is reagálsz dolgokat. Az én kisfiam is maszatosan, csokisan, egyik nap épp ketchupsan szaladgált az udvaron, nem vonszoltam be mosakodni, mert

1. 5 percen belül úgyis így néz ki, mivel kislapáttal a földet túrta

2. visított volna, és szétfröcskölte volna a vizet, ha elvonszolom játék közben

3. nemsokára vittem fürödni,

Ezt róttad fel anyós hibájául (egyik hibaként), én viszont nem érzem magam hibásnak, sem igénytelennek.

Ha a gyerek kakil, persze , hogy ki kell törölni a fnekét, ez nem anyós hibája. Vagy már erről is ő tehet?

2013. ápr. 17. 13:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Én mindig azt mondom hogy 20 alatt és negyven felett nem szabad gyereket vállalni mert tuti más nyakába lesz varrva.

Valószinű anyukán kitört a kapuzárási pánik vagy a férfit akarta maga mellet tartani, ki akart szállni a meloból és potyantott egy gyereket, aztán mikor ott volt az üvöltő gyerek rájöt hogy 40 évesen már nem olyan poén virasztani mellete és minden szóbajövő lehetőségre rávarrta a gyerekét. Hidd el nem te vagy az egyetlen akinél pár órára ott felejti.

2013. ápr. 18. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!