Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek? Ő hiszi magát jó...

Szerintetek? Ő hiszi magát jó anyának?

Figyelt kérdés
Csinos,céltudatos nő, társasági lény. Első gyerekét 18 évesen szülte. Második poronty világra hozatala 28 éves korában történt. A harmadik kisembert pedig épp 40 évesen pottyantotta ki. Na már most.. Első,26 éves. Második,17 éves. Harmadik éppen 4. A történethez hozzá tartozik,hogy elvált, majd újra házasodott egy fiatalabb férfival (10 év),innen a pici gyerek. Talán már nincs hozzá türelme,vagy csak azért szülte az utolsót,hogy boldog legyen a férj? Szerintetek? Vázolom. Mindig flottul kell kinéznie,piperkőc,hiú nő. Mintha egy divat magazinból lépett volna ki,ezzel nincs is gond. A kis gyerek orrából folyik a takony,eszébe nem jutna megtörölni (helyette én végzem ezt a feladatot, minden látogatásuk alkalmával). Csokis,ketchupos,vagy épp olyan szájjal,amit evett játszik a fiú,a keze,arca nincs megmosva. Engem zavar,ezért elmegyek vele mosakodni. Itt hagyja nekünk a gyerekét,amíg állítása szerint elfut valamit elintézni,de a gyereknek kakilnia kell,majd töröljem ki a fenekét. Nekem is van egy fél évesem,nem nagy szám egy kakis popó törlése,persze,ha kell neki,akkor sz.ros seggel nem fogom hagyni. Amikor már 4 órája nem tér vissza,megkérem a párom,hogy hívja már fel,kérdezze meg,hogy mi van,mert a sajátomat le kell fürdetni,fektetni és egy kiabáló,szaladgáló,rosszalkodó gyerek mellett ez nehézkes. Közli az anya,hogy ó,ők a volt munkahelyén csevegnek az ex kolléganőkkel. Szuper,mondjuk egyszerre. A gyerek nem fogad szót nekünk,mivel a szülei nem szólnak rá,pár óra alatt meg nem lehet egy kis gyerekből szótfogadót nevelni... Szerintetek? Ez milyen már? Ő megy,élvezi az életet,nekünk itt hagyja a gyereket. Ha ő is itt van,akkor sem törődik vele. Nem azt mondom,hogy egy ekkora gyerekkel non-stop foglalkozni kell,de legalább a mosakodást stb. el lehetne intézni. Vagy én gondolom rosszul? Most már valamivel jobb a helyzet,mert ovis,ott azért rászólnak. De szerintem az ilyen ne nevezze magát jó anyának. Mert ha párszori eset lenne,azt mondom előfordul,kimerült,vagy nem vette észre,hogy a gyerek maszatos. De ha mi vagyunk ott,akkor is ez van,ha ők jönnek,akkor is.
2013. ápr. 17. 09:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
:) Örülj neki, hogy te nem ilyen vagy.
2013. ápr. 17. 10:02
 2/12 anonim ***** válasza:
miért vállalod be a gyereket?
2013. ápr. 17. 10:03
 3/12 anonim ***** válasza:

Miért vigyázol te a gyerekre?

Amúgy mindenki más,azzal nem értem mi a baj ha csinos,figyel magára kikapcsolódik,nem csak a gyerek körül forog az élete.Te ki vagy a történetben testvér,barátnő?

2013. ápr. 17. 10:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha neked ez ilyen nyűg, miért vállaltad be? Te ki vagy a történetben? Nem próbáltad megbeszélni vele ezt?
2013. ápr. 17. 10:28
 5/12 A kérdező kommentje:
Azért vigyázok rá,mert ő egy olyan személy,akivel nem jó összeveszni :-)) anyósom. Nem az a baj,hogy nem a gyerek körül forog az élete és csinos. De ha magamra van időm,hogy fotómodellként tündököljek,akkor arra is figyelek,hogy a gyerekem,aki hozzám tartozik,ne csokis szájjal és taknyos orral futkozzon. Vagy csak szerintem?
2013. ápr. 17. 10:30
 6/12 A kérdező kommentje:
Az nem nyűg,hogy mondjuk 2 órát vigyáznom kell rá. De ha nekem azt mondja,hogy elfut,az nálam maximum ennyit jelent. Nem 4 órát.
2013. ápr. 17. 10:32
 7/12 anonim ***** válasza:
van, aki nem anyának való...
2013. ápr. 17. 10:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Na így már érthetőbb,nem vagyunk egyformák,nekem fontos,hogy a fiam és én is igényes,és csinos legyek,egyikünk se legyen se maszatos,se taknyos,se csokis.Ő ilyen ez van,beszélj vele,hogy nem érsz rá ekkor meg ekkor,vagy vegyen fel bébiszittert,mert neked is van életed.
2013. ápr. 17. 10:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Akkor ha jól értem a kisgyerek a párod féltestvére?
2013. ápr. 17. 10:35
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen. Sajnálom is szegényt,hogy őszinte legyek,mert nem nagyon törődnek vele és mégiscsak egy kisgyerek. Én elvagyok vele,játszunk,aztán gondolom elkezd neki hiányozni az anyja és hirtelen kezelhetetlenné válik.
2013. ápr. 17. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!