1,5 éves lányom iszonyatosan hisztizik, amikor hazaindulunk a játszótérről. Mit tegyek?
Egész hazáig üvölt :-(
Ha leteszem és hagyom, akkor a fejét a betonhoz csapkodva dobálja magát, ez nem jó megoldás.
Ha ígérek neki valakit, az sem hat.
Nektek mi vált be?
Apának is hisztizik hazafelé :-(
Még megpróbáljuk bevetni anyósomat, aki óvónő, bár ötlete neki sem volt.
Eszik gyümölcsöt, amikor meg hazaérünk vacsorázik rendesen. Attól félek, hogyha ott adok neki rendes ételt, akkor pláne nem akar majd hazajönni, hanem inkább új erőre kap.
nasit adj neki, kis pogi stb, ebben a korban még nem tudják mondani hogy éhesek, hisztizhetnek emiatt is
ja bocsi, hogy foglalkozom a problémáddal, hisz közöm nincs hozzá...
Nem értem, hogy jön ide amúgy a takarítónő és szakácsnő, valószínűleg törölték a kérdést.
Kedves Kérdező, együtt érzek veled, nekem egy 3 évesem van és egy 22 hónaposom. Mi kismotorral szoktunk kimenni, ha megyünk haza, akkor azt mondom, hogy gyertek, megyünk ki motorozni, az általában beválik, imádnak motorral menni mindenhova. Ilyenkor ugye haza indulunk, persze ha megyünk be a lépcsőházba, szokott hiszti lenni, de fent már megnyugszanak. Vagy szoktam mondani, hogy hazafele bemegyünk még a boltba, persze, akkor be is kell menni:) Veszünk vacsira, másnap reggelire zsemlét, kiflit. Ilyenek.
Azzal sincs gond, ha este főzöl, ha neked úgy jó. Én is gondoltam már rá, hogy este főzök, de a két gyerkőc annyira lefáraszt, hogy semmi energiám nincs már fürdetés után:(
Ne haragudj, de eddig csak fikáztál meg azt sugalltad, hogy hazudok, ilyen gyerek/helyzet nincs, hiszen TE, tökéletes 3 gyerek tökéletes anyukájaként még nem találkoztál ilyennel.
A bot hazavitelét, pogácsát, boltot, motort kipróbálom a héten, köszönöm hogy válaszoltatok.
bár írtad,hogy ha leteszed,akkor képes dobálni magát.én mégis hagynám,mert ezzel csak elakarja érni a célját.ha közbe látja hogy nyugodt maradsz,de határozott abban hogy márpedig haza kell menni-akkor előbb utóbb feladja. közbe fogd a kezét és próbáld vezetni,vagy ha nagyon nem bírsz vele vedd fel,és úgy vidd!és otthon mondd el neki,ha így viselkedik akkor nincs játszótér.
és ne hagyd hogy ő irányitson téged,amikor úgy gondolod menni kell,akkor előtte már mondogasd neki hogy kicsit még játszhat de nem sokára indultok!és akkor is induljatok el ha cirkuszol.
Igen, úgy indulunk hogy még 4et csúszhat (eddig tud "elszámolni"), de még ez sem hat.
Most úgy van, hogy viszem ölben, ő meg ordít és dobálja magát.
Ezeket az ötleteket kipróbálom, hátha valamelyik segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!