Az ELMEX gyermekfogkrém lenyelhető?
Figyelt kérdés
Sehol nem látom rajta.2013. ápr. 16. 08:15
1/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy egyik sem lenyelhető, legalább is én még nem találkoztam olyannal.Igaz nem is nagyon néztem. De ha rá is lenne írva hogy lenyelhető akkor se nagyon örülnék neki. Ugyan akkor meg melyik gyerek nem nyeli le a fogkrémet. Ha lehet ne nyelje le, de ha lenyeli akkor sem lesz túl nagy baja, hisz még is csak egy gyermek fogkrém. Én egyszer vettem Elmex fogkrémet a gyereknek, de szerintem borzalmas íze van és többet nem vettem.
2/6 anonim válasza:
igen de nem azt jelenti ez a dexert (mert a lányom azt hiszi mindig elcsorja a fürdöböl ezért magas polcra kelett tennem
4/6 anonim válasza:
szerintem nem,mivel van benne fluor.A nenedent lenyelheto,rá is van írva...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
Ajándékba kaptuk. Mert egyébként én olyat szoktam venni ami lenyelhető. Igen, ilyen a Nenedent meg Rossmanosban is van olyan.
2013. ápr. 16. 13:21
6/6 anonim válasza:
Szia!
Az én lányom majdnem két éve használja és még lenyeli. Egyenlőre nincs baja tőle és a fogorvosa ajánlotta ezt a fogkrémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!