Anyukák ti mennyire nevelitek tudatosan a gyereket?
Figyelt kérdés
Minap olvastam hogy ne dicsérjük sokat a gyereket mert később önbizalom hiányos lesz. ez csak egy példa nem erről kérek véleményt. csak arra vagyok kíváncsi hogy ti is olvasgattok-e nevelési tanácsokat, próbáltok-e ezekre tudatosan figyelni hogy mit hogyan csináljatok, vagy csak ösztönösen ami jön? (félre értés ne essék nem ítélem el azokat akik nem olvasnak ilyeneket, csak érdekel ki hogyan nevel).2013. ápr. 11. 11:32
11/16 anonim válasza:
Kiolvastam egy halom nevelési tanácsadó könyvet, de számomra dr Ranschburg Jenő bácsi könyvei az etalonok :) :) Annyira a szívemből szól mindig. Ha valamiben elbizonytalanodok, tőle olvasok, ő mindig megerősíti az anyai megérzéseimet.
12/16 anonim válasza:
Tanultam pszichológiát, így bizonyos dolgokban tudatos vagyok, például soha nem mondom nekik, hogy "rossz vagy", ne adj Isten, hogy "béna vagy", tudom ezeknek, főleg az utóbbinak alapvetőnek kéne lenni mindenkinél, de sajnos nem az. Odafigyelek a megerősítésre, például nem hagyom szó nélkül, ha szépen szót fogadtak, vagy jól viselkedtek valahol.
Ezekre odafigyelek, de sajnos így is követek el hibákat rendesen.
13/16 anonim válasza:
Ha a 12 választ 0 értékeltétek,akkor itt megint nincs semmi keresnivalóm,és bánom hogy válaszoltam!Én nyomtam egy zöld kezet!pffff.....szia kérdés!
14/16 anonim válasza:
12. vagyok
Semmi baj, hogy lepontoztak, nem leszek lelki sérült tőle, gondolom, olyanok voltak, akik mondanak ilyesmit a gyereküknek, hát lelkük rajta. De ahogy elnézem, ez is egy olyan kérdés, amire - a százalékokat nézve - senki nem tudott hasznos választ adni. :)
15/16 anonim válasza:
Azt én sem értem, hogy a 12-es válasszal mi volt a baj.... de mindegy.
16/16 A kérdező kommentje:
én sem tudom ki pontozott le, de nekem miden válasz hasznos volt! a Tiéd is természetesen! köszi hogy írtál.
2013. ápr. 12. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!