Miért hörög a 3 éves kisfiam síráskor? Bővebben lent.
Kedden vittem el orvoshoz.Akkor többször és jobban hörgött,mint most és reggel ugatós köhögése volt.Még aznap száraz köhögése lett,mára már hurutos köhögése van.És ha sír akkor hörög,de egyébként levegővételnél nem.
Kedden az orvos azt mondta,hogy calcimusc-ot, cetirizin cseppet, sinecod-ot (azóta már köptetőt adok helyette,mivel hurutosan köhög) és orrspray-t,orrcseppet adjak.
Nem piros sem a torka semmi.Kicsit kevesebbet eszik,de ugyanolyan eleven mint előtte.
Meg spiropent-et adtam neki,mikor hörgött.De nem kapott antibiotikumot.Szerintetek mit csináljak most?
3 éves ovis kisfiú anyukája.
Szerintem mindenképp vidd vissza az orvoshoz. Nem mindegy, hogy köptető kell vagy köhögéscsillapítás, a kettő kizárja egymást. Szerintem ha síráskor hörög, van váladék a tüdő hörgőcskéiben, amire mindenképp jó a köptető és a hörgőtágító. lehet hörghurut, de akár krupp is. Nekünk a kettő együtt volt gyakran, cifra dolog.
De mindenképp lássa az orvos, mert nem mindegy mit adsz neki.A calcimusc és a cetrizin mindegyikre jó, de sinecodot meg a spiropentet nehogy add neki egyszerre!
Gyógyulást!
Nagyon fura az orvos, de hallottam már cifrábbakat is. Egy hét után szoktam csak őket visszavinni, hallgassa meg ő, és mondja, hogy mit adjak, ne rám bízza.
Szerintem add tovább a gyógyszereket, várni kell, míg hatnak. A Calcimusc és a Cetirizin, ami tuti nem árt, azokat adhatod, nekem is Sinecodot szoktak ezek mellé felírni és adtam őket, amíg nem javultak, ez lehet másfél hét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!