Menyire elitélendö az ha a szülö anya apa ugy dönt hogy az egyik gyerek az apánál marad mig a másik az anyánál?
Ránézek a 7 hónapos fiamra és a 2,5 éves lányomra, és soha, de soha, de soha nem tudnám megtenni, amit te írsz. Amikor megszülettek, azzal egy szövetség köttetett köztünk, az életem árán is megvédeném őket mindentől. Inkább éheznék, minthogy egyiket minden nap lássam és kapja a szeretetemet, a másikat pedig időnként, és úgy nőjön fel, hogy nincs anyja. Egy igazi anya így nem viselkedik, amit te írsz. Egy anyának a vérében van, hogy a gyerekeiért foggal-körömmel küzdjön.
Az, hogy milyen lesz nekik így felnőni, senki sem tudja neked megmondani, majd az idő fogja eldönteni, hogy mennyire sérülnek. Az biztos, hogy ez egy nem egészséges élethelyzet, és nagyon valószínűnek tartom, persze csak laikusként (mert nem vagyok szakember), hogy rengeteg feldolgozatlan problémával fog a fiad az életében bajlódni.
Szerintem nem az a megoldás, amire ti készültök, nem akarok megbántani egy apát sem (főleg, hogy sok apuka jobb "anya" tud lenni, mint a vérszerinti anya, DE: egy gyereknek anyára van szüksége.
Nem tudom, mire jutottatok, de én sem tudnám SOHA szétválasztani a gyermekeimet, arról már nem is beszélve, hogy én is belehalnék a másik hiányába:(
A gyermekeimet magamnál szeretném elhelyeztetni, együtt, ha ilyen helyzetbe kerülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!