A mi ovinkban 30-32 gyerekre jut 2 óvónő (felváltva, egyik de-másik du. ) plusz egy dada. Rosszul tudom, hogy van valami szabály arra, h. egy óvónőre max. Mennyi gyerek juthat? Megdöbbentett.
Nem tudom van-e szabály rá, de szerintem mindenhol ennyien vannak. Legalábbis nálunk Miskolcon igen. Mi csoportunkban is 30-an vannak.
Sajnos ez az önkormányzat által megszüntetett csoportok/intézmények miatt van... Nem tudsz mit csinálni...
jól tudod. Ha jól tudom, akkor 6 gyerek/ óvónő...
ez van.
Nàlunk 35-èn vannak, ugyanìgy 2 òvònő, egy dadus.
Azt nem tudom hogy bàntja tőle lehetne èn màst tudok.
Èpp a napokban beszèlgettem a fiam gondozòjàval a bölcsiben ès ő mondta, hogy egy gyerekre 1;5-2 nm kell jusson. Na nàlunk Ez tuti nincs meg. Nem is èrtelme hogy engedhetik ezt meg. Mindennek van hatàra.
Mondjuk nàlunk profik az òvònők, iszonyù jòl kezelnek ennyi gyereket, de egy ovis csoportban, akkor iszonyù egy ekkora lètszàm.
Nàlunk 35-èn vannak, ugyanìgy 2 òvònő, egy dadus.
Azt nem tudom hogy bàntja tőle lehetne èn màst tudok.
Èpp a napokban beszèlgettem a fiam gondozòjàval a bölcsiben ès ő mondta, hogy egy gyerekre 1;5-2 nm kell jusson. Na nàlunk Ez tuti nincs meg. Nem is èrtelme hogy engedhetik ezt meg. Mindennek van hatàra.
Mondjuk nàlunk profik az òvònők, iszonyù jòl kezelnek ennyi gyereket, de egy ovis csoportban, akkor iszonyù egy ekkora lètszàm. Ràadàsul vegyes csoport, vannak minik, kicsik, közèpsősök ès nagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!