23 hónapos lányomnál mit tehetek, hogy újra végigaludja az éjszakát?
Figyelt kérdés
Éjjel felébred, engem hív, visszafekszik, ha ott akarom hagyni, felkel. Régebben nem volt ilyen. Meddig tarthat ez és mit tehetek én, hogy újra végigaludja az éjszakát?2013. ápr. 4. 18:32
1/6 anonim válasza:
Adj neki inni, és hagyd egyedül, akkor is ha felkel. Ha nem törődsz vele, lefekszik és alszik magától is. Ha mindig bemégy hozzá, akkor játéknak veszi és nem fog aludni éjjel.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy játéknak fogná fel. Bejön a szobánkba és hív magához. Olyankor muszáj visszakísérnem.
2013. ápr. 4. 20:53
3/6 anonim válasza:
Nem érte mostanában lelki trauma? (bölcsikezdés, ott hagytad a nagymamánál, veszekedtél a pároddal...stb)
4/6 A kérdező kommentje:
Bölcsibe nem jár, éljük a mindennapokat, nem történt semmi, akárhogy is gondolkodom.
2013. ápr. 4. 23:06
5/6 anonim válasza:
Szeparációs szorongás. Ennyi. Én lányom is csinálja. Ő 21 hónapos. Hangosan kiabál hogy aja (anya) Milyen anya az aki erre nem megy be??????? Kinyitja a kis szemét és lehet megriad egy pillanatra... még szép hogy be fogok menni ha játéknak gondolja más ha nem. Én is rosszul érzem magam ha rosszat álmodom. Semmit ne csinálj kedves kérdező. Ha hív menyj be. Egyszer ezeknek is vége lesz. Amugy nekünk periódikusan jelentkezik. Van hogy tök simán végig alszik pár éjszakát és akkor megint újra kezdi......
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó válaszoló, én sem tudnám megtenni, hogy nem megyek be.Nem is gondolkodom ilyenben. Csak szeretném, ha újra nyugodtan tudna aludni, mert biztos neki sem jó valami, ha állandóan engem keres.
2013. ápr. 5. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!