Mi ez a viselkedés másfél éves lányomnál? Rá sem ismerek!
Másfél éves a lányom, és a napokban olyan,mint aki dilibogyót nyelt:):):)
Ha itt van nálunk valaki ismerős,vagy a vele egyidős barátnője, kis hisztis, dobálózik a játékokkal, hülyeségeket csinál,amit korábban vagy ha egyedül van akkor nem. Tegnap felállt a székre és a háttámlára ült föl, a kertbe dobálta a hajába a földet...ma pedig olyan hisztit csapott le,hogy csak néztem,csapkodta a játékait, és dünnyögött...Bevittem a szobájába,leültettem az ágyra, és otthagytam, majd kicsit később kb fél perc múlva bementem, akkor már nem sírt, jött oda,hogy "anya,anya:(:( és amikor kérdeztem szabad e ilyet csinálni,mondta hogy nem és bocsi, és már adta is a puszikat. Godnolom tudja h rossz amit csinál, csak mégis ...
Ez normális ebben a korban, mi lett az én áldott jó gyerekemmel???
Isten hozott a klubban! :)
Majd csak túléljük valahogy!
Nekem 21 hós a lányom, és mióta ez az erős front van, dettó, mint a Tiéd, tiszta zaza...már majdnem ügyeletre vittük, annyira hisztizett...illetve nem tudtam, hogy hisztizik, vagy fáj vmije, és azért sír, meg dobálózik.
Sztem ez a front is betesz nekik, meg lehet most kezdődik a dackorszak. Mi eddig megúsztuk, de most úgy látom itt az idő..:-)))
Mindenesetre én hót ideg vagyok tőle...:-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!