Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi ez a viselkedés másfél...

Mi ez a viselkedés másfél éves lányomnál? Rá sem ismerek!

Figyelt kérdés

Másfél éves a lányom, és a napokban olyan,mint aki dilibogyót nyelt:):):)

Ha itt van nálunk valaki ismerős,vagy a vele egyidős barátnője, kis hisztis, dobálózik a játékokkal, hülyeségeket csinál,amit korábban vagy ha egyedül van akkor nem. Tegnap felállt a székre és a háttámlára ült föl, a kertbe dobálta a hajába a földet...ma pedig olyan hisztit csapott le,hogy csak néztem,csapkodta a játékait, és dünnyögött...Bevittem a szobájába,leültettem az ágyra, és otthagytam, majd kicsit később kb fél perc múlva bementem, akkor már nem sírt, jött oda,hogy "anya,anya:(:( és amikor kérdeztem szabad e ilyet csinálni,mondta hogy nem és bocsi, és már adta is a puszikat. Godnolom tudja h rossz amit csinál, csak mégis ...

Ez normális ebben a korban, mi lett az én áldott jó gyerekemmel???

2012. máj. 10. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Belépett a dackorszakba. Én kisfiamnál is másfél évesen kezdődtek a "bajok", amikor már nem szimpla huncutságokat csinált, hanem egyenesen rosszaságot, és direkt. Igyekszem keménynek lenni, mert ez állítólag csak rosszabb lesz ha az ember az elején nem fogja meg.
2012. máj. 10. 13:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Isten hozott a klubban! :)

Majd csak túléljük valahogy!

2012. máj. 10. 22:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem 21 hós a lányom, és mióta ez az erős front van, dettó, mint a Tiéd, tiszta zaza...már majdnem ügyeletre vittük, annyira hisztizett...illetve nem tudtam, hogy hisztizik, vagy fáj vmije, és azért sír, meg dobálózik.

Sztem ez a front is betesz nekik, meg lehet most kezdődik a dackorszak. Mi eddig megúsztuk, de most úgy látom itt az idő..:-)))

Mindenesetre én hót ideg vagyok tőle...:-DDD

2012. máj. 14. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!