Hány éves kortól ne mutogassa rokonoknak, ismerősöknek magát a leánygyermek?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy a sógornőm barátja bement a fürdőbe amikor az 5 és a 8 éves lányom fürdött, ezt amikor nehezményeztem anyóséknak kiakadtak, hogy milyen rosszindulatú vagyok. Ők csak gyerekek nyugodtan mutogathatják magukat másoknak meztelenül.2013. ápr. 3. 13:05
11/14 anonim válasza:
Ha a sógornőd barátja tudta, hogy a fürdőben kislányok vannak, és azért is bement, ez bunkóság. Ilyen nincs, hogy nyugodtan mutogathatják magukat a gyerek meztelenül másoknak!
12/14 anonim válasza:
Előző vagyok. Ha valami fontos dolog miatt kellett bemenni a sógornőd barátjának a fürdőbe, amikor a kislányok meztelenek voltak, az egész más, de ha nem fontos, és direkt akkor megy be, az nem normális. Azért a sógornőd barátja mégsem közeli családtag!
13/14 anonim válasza:
Sokótokkal egyetértek, nálunk sem divat a meztelenkedés.
De amit kihagytok, s amivel igenis tisztában kell lenni minden anyának és apának: rengeteg a félig-meddig pedofil ember. Nagyon sokszor soha ki nem derül, hogy történt valami, mert a gyerek szégyelli. Ne legyünk csukott szemű anyukák, hanem inkább elkerülve 100 %-osan még a lehetőséget is, védjük meg a kicsiket.
14/14 anonim válasza:
Lehet, én vagyok a prűd, de még a kisbabámat sem mutogatnám pucéran mindenki előtt (max. nagymama-nagypapa). 5 és 8 éves kislányokat főleg nem. Egy gyerek nagyon ki van szolgáltatva ilyenkor mindennek és mindenkinek... főleg egy 8 évesnél... ha akkor még megszokja, hogy mindenki bejárkál és látja meztelenül, akkor meg ne legyenek felháborodva a szülők, ha 12-13 évesen is olyan természetes lesz a "pasija" előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!