Hány éves kortól ne mutogassa rokonoknak, ismerősöknek magát a leánygyermek?
egyáltalán ne mutogassa magát se a fiú, se lány. Max. pelenkás korban. Lehet, prűd vagyok, de a gyerek is ember, tartsuk már tiszteletben, főleg ellenkező nemű előtt.
Nekem olyan sztorim van, hogy a kisgyerekemet fürdettem, és a 10 éves fiú már zavarban volt, mikor bekukkantott a fürdőbe, pedig nekem is fiaim vannak. Itthon sem mászkál senki egy szál kukacban.
Gyerekfüggő.
Szól ha már zavarja.
Két fiam van,az egyikhez már 5 évesen sem mehettem be ha fürdött, a másikhoz 10 évesen is bemehetett bárki,simán szaladgált egyszál kukiban itthon bárki előtt (pedig csak 1 év van köztük)
Azért itt nem a leánygyermekek mutogatták magukat, hanem ők fürödtek és a nagynéni pasija bement. Azért nem ugyanaz. De a pasi is bekopoghat, hogy, 'Lányok, kezet szeretnék mosni, bejöhetek?' És akkor vagy azt mondják, hogy 'ne gyere, 2 perc és kész vagyunk', vagy azt, hogy 'Gyere nyugodtan'.
Ha pucéran rohangáltak volna a lakásban (ahol kvázi-idegen felnőtt is tartózkodott), akkor mutogatták volna magukat.
Ez tényleg koránt sem mutogatás! Inkább nevezném kukkolásnak.
Bár valószínű erről szó sincs.
Nekünk 2 pici lányunk van, 2 évesek. Már most sincsenk meztelenül "idegenek" előtt. Sőt nyáron a Balatonon is pici bugyi volt rajtuk a standon.
Lányoknál fontos az intimátásra való nevelés. Egy fiú más, de egy kislány legyen szemérmes.
Persze ha a bácsi benyit a fűrdőbe nincs mit tenni. Buta bácsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!