Kamaszok, ti milyen ismerősöknek nem köszönnétek, ha összetalálkoztok?
Mondjuk utcán, vagy buszon, buszmegállóban, pályaudvaron, akárhol. Kivel csinálnátok azt, hogy hiába ismeritek egymást, nem vagytok neki hajlandóak magatoktól köszönni, maximum visszaköszöntök ha rátok köszön?
Mert velem van 1-2 ember, aki ezt csinálja, ismerem őket, van akivel haverkodni próbáltam, bár nem akar velem, de azért szerintem még köszönhetne ha találkozunk. Meg más, régebbi ismerőseim se köszönnek nekem.
Mindezt azért mert nem kedvelnek, vagy más oka van?
Én mindenkinek köszönök, nincs olyan ismerősöm, akinek nem. Sőt, múltkor simán leálltam a buszmegben beszélgetni egy lánnyal, akivel régen nem voltam valami jóban. Többnyire kérdezgetem az embereket, mi újság velük, és mivel mindenki szívesen pofázik magáról, ezt ők élvezik, én meg legalább nem unatkozom.
Viszont van, hogy nem veszek észre valakit, simán, nem ismerem meg, akkor se, ha előző nap beszéltem vele, vagy tök jó haverom. Múltkor leültem a buszon ismerősöm mellé, észre se vettem, pedig köszönt is, de a fülemben volt a fejhallgató, utána, mikor szálltam le, akkor tűnt fel, elég ciki volt :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!