Miért esik nehezükre a rokonoknak, ismerősöknek egy darab almát ajándékozni a gyereknek cukrozott desszertek helyett?
Mert kedveskedni akarnak gondolom és úgy vannak sokan hogy az alma alapszükséglet megveszik a szülei .
ajándék lónak nem kell nézni a fogát ha a gyerek örül én se szoktam fintorogni , a húsvéti, télapós stb csokik is elfogynak a bevonóból készült édesség megy a sütibe muffinba darabolva végzi isler tetejére olvasztva is megteszi .
Ahogy előttem is írták, pontosan ezért.
Most ezt képzeld el úgy, hogy a gyereked nem ehet hagyományos csokit, süteményt (tej-, tojásallergiás), és mégis hoznak neki, aztán meg siránkoznak, hogy szegénykém, én adnék neked, de anya nem engedi, és annyira sajnállak.
Ráadásul a gyerek nem érti, hogyha neki hozták, miért nem ehet belőle, hiszen a mamák, sőt a dédik is!, ha neki hoznak valamit, akkor abból ehet, hisz nyilván úgy készítik el.
A szülő adjon egészséges kaját. A vendégek meg csokit, édességet.
Ha a szülő úgy neveli a gyereket, nem fog nekiesni a csokinak, el lehet tenni későbbre is és néha adni belőle. Valamennyi édesség kell a szervezetnek is, elvonni nem szabad.
Csak mértékkel.
Nekem két gyerekem van és tömöm beléjük a gyümölcsöt, zöldségeket, de ajándékba én is csokit, vagy sütit sütök ismerősök, barátok, rokonok gyerekeinek. A kedves szülő meg gondoskodjon az egészséges táplálkozásról a gyerekének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!