Akik vaterán árulnak Next, Mothercare, George stb. gyerek ruhákat, honnan szerzik őket?
Figyelt kérdés
A legtöbb gyönyörű és nem hiszem hogy mind saját volt. Megéri ez? Hol veszik?2013. márc. 29. 13:11
11/12 anonim válasza:
én angliai mamitól kapott ruhákat szoktam eladni..
12/12 anonim válasza:
Kint éltem Angliában, és az évek alatt rengeteg ruhám összegyűlt, (családomnak is) Imádok vásárolni megjegyzem.:) Most eladom azokat, amikre már nincs szükségünk. Csakis olyanokat, amik szinte újak. Eddig minden vevőm elégedett volt, és nem győztek hálálkodni. A baj az, hogy a fotó nem adja vissza a rucik szépségét, minőségét, de sajna másképpen nem tudom eladni, mert nincs egy jó börze pl. ahova el tudnám vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!