Kicsit morbid kérdés! Szerintetek mennyire durva, ha egy 3-4 éves gyerek látta élőben, hogy a nagyszülők hogyan iktatnak ki egy állatot?
Azazhogy megölnek,durvábban szólva.
Ha mondjuk náluk van a gyerek vidéken és végignéz egy ilyet.
Hát azért,mert meg akarják enni mondjuk a tyúkot,kacsát.
Nem az én gyerekemról van szó,hanem én néztem végig,mert állítólag érdekelt...
Csak a véleményekre vagyok kíváncsi.Amúgy semmi bajom nem lett belőle.
Nem tudom hány éves lehettem, lehet hogy kicsivel idősebb voltam de én is láttam ahogy a nagyszüleim tyúkot vágnak. Nem lett tőle semmi bajom.
Most 5 éves a nagyobbam, de nem szeretném, hogy ilyet lásson, szerintem nem tudná még úgy feldolgozni..
Tesóm ovis volt, olyan 4-5 éves, amikor disznóölésre mentünk. Hiába kérték, hogy menjen be, nem volt hajlandó, végignézte, aztán teljesen kikészült, évekig nem volt hajlandó sertéshúst enni.
Igaz, mi Pesten éltünk, se előtte se utána nem láttunk ilyesmit. Ha egy gyerek ebben nő fel, akkor, gondolom, ez lesz neki a természetes, és nem csinál különösebb lelki kérdést belőle.
Én is gyerek koromban néztem ahogy Mama lecsapja a tyúkok fejét, megkopasztja, majd abból lett a finom leves, segítettünk is neki Hugommal!
Nem a halált láttuk abban, hogy megöli az állatot, hanem hogy a tyúkb lesz a leves, a kacsa tollából a párnám, a disznó ól a hurka, imádtuk a fülét megenni:)
Lányom 3 évesen. A Papival belezte, pucolta a halat!
Most 4 évesen szilveszterkor ő kérte a boltban vegyünk kismalacot, mert imádja a malac husit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!