Egyszerűen elegem lett! Jól teszem hogy elpakolom az össze játékot?
2 kis gyerekem van , 3.-at várom....állandóan hajolgatok a szétszórt kacatok után de most úgy döntöttem mindent elrakokak a szekrénybe és ha akarnak játszani valamivel majd előveszem....elegem van hogy mindet csak szétszórnak de semmivel sem játszanak igazán.....
az előbb is rendet raktam, elmentem wc-re mire vissza értem már megint minden ki volt szórva, azóta sírógörcsöm van :S
egyszerűen nem bírom ezt az állandó kupit :SSSSSSSS
azért egy 1.5 éves dackorszakost nem hiszem hogy ilyennel meg lehet győzni....
de nevelve vannak köszi :))
Utolsóval értek egyet!
A gyerekeket meg kell tanítani elpakolni maguk után!
Terhesen nem terhesen sem normális, hogy te pakolsz utánnuk!
Szed össze magad, ha nem játszanak valamivel, mást akarnak elő venni, addig nem vehetik elő, míg az előzőt el nem pakolják!
Napközben nem kell elpakolniuk,ugys játszanak.Este ketten pakolnak el,addig nincs fürdés amig nincs rend (imédnak együtt fürdeni,3 és 4 éves fiúk).
Én nem pakolok utánuk régóta,csak a szobájukban van szét napközben a játék,amit kihoznak a konyhába vagy a nappaliba,azt vissza is kell vinni amint nem játszanak vele,különben elveszem és ha sir se adom vissza (csak kétszer kellett hagyni sirni 5 percet,megjegyezte hogy nem hat meg,azóta nincs sirás ha időnként mégse viszi be)
a lakásnak nem kell szétlennie.
A gyerekszobában had lehessen szét a játék,attól nem fut a lakás,és nekik se egész nap kell hallgatniuk,hogy pakolj el.
a gyerekszoba elég kicsi , a játékok egy része be sem fér, ezért a nappaliba is vannak játékok, tehát nem nagyon megoldható a dolog...
(építkezés miatt egy kicsi albérletben vagyunk mert a miénket már eladtuk ,közben meg épül az új...szóval most eléggé zsúfoltan vagyunk egy pár hónapig még)
egy másfél évest egyenlőre nem tudsz rávenni, hogy elpakoljon...még képtelen rá egydedül..sztem jó ötlet ez a cserélgetősdi, de adjál lejjebb rendmániádból is, és akkor mindenkinek jobb lesz..:-))
jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!