Mik lehetnek ezek a pöttyök/kiütések a fiamon? Már tényleg nem tudom egyszerűen.
a 2 lába,a 2keze,tele van apró pirös pöttyökkel,ilyen sömörkés.A lábán combtőtől egészen a talpáig vannak,A kezein a vállától a csuklóig,kézfeje is.Néhány a köldöke alatt is van.
Pár napja irtam ki 2kérdést is,mert akkor is tele volt a fiam(2,5éves)kiütésekkel,főleg az arca meg a fejbőre,ami viszketett neki,végül az ügyeletre mentünk,ahol megállapitották hogy gyógyszerallergiája van.Kapott rá calcimuscot meg fenistil cseppet.Akkor kapott a torokgyulladására antibiotikumot a háziorvostól,meg a lázára(mert 3napig csillapithatlan 40 fokos láza volt,utána jöttek a kiütések)kúpot,és azt mondták valamelyikre allergiás.Szerdán visszavittem a körzeti dokihoz hogy mi van,ő közölte,hogy gyógyszerallergiája tuti hogy nincs,mivel mindkét gyógyszert kapta már...na akkor döntsem el mi is baja a gyerekemnek..az eszem megáll már..
Aztán utána úgy ahogy elmúltak a kiütések,tegnap megint elkezdődött,vagyis inkább folytatódott ez a kiütés,annyi különbséggel,hogy ezek nem foltok,mint a láz után,hanem apró pöttyök és érdesek,de tele van vele az egész gyerek végtagja.Ezek nem viszketnek neki.Komolyan nem tudom mi lehet ez...most megint vigyem az ügyeletre?Felhivtam a kórházat,gyerekbőrgyógyászatot,november 18-ra kaptunk időpontot!Mondom neki és addig mi az istent csináljak a gyerekkel mikor tiszta kiütés és senki nem tudja miért vagy mitől?Meg ha akkorra elmúlik mit mutassak majd,fotót róla vagy mi?"hát anyuka,ez van,ekkorra van időpont,kéri vagy nem?".....ez volt a kedves válasza.
Magánbőrgyógyászt is néztem már,oda jövőhét pénteken tudunk menni leghamarabb.Csináltam pár képet a kiütésekről,valamennyire látszik azért,ha volt valakinek hasonló,vagy tudná mitől lehet ez,segitene?nem evett új ételt,ugyanazt a mosószert használom....és fogalmam nincs mitől lehet ez..
Szia!
Valami allergia lesz, mert az Én Kislányom 2- és 3 éves kora között és a Kisfiam 1-és 2 éves kora között, volt ilyen, mindketten egy éven keresztül ilyen pöttyösek voltak, kaptak rá valami kikeverős gyógyszertári krémet és azzal kentük, tavasz óta nincs ilyen pöttyeik!
Üdv egy Anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!