Mik lehetnek ezek a pöttyök/kiütések a fiamon? Már tényleg nem tudom egyszerűen.
a 2 lába,a 2keze,tele van apró pirös pöttyökkel,ilyen sömörkés.A lábán combtőtől egészen a talpáig vannak,A kezein a vállától a csuklóig,kézfeje is.Néhány a köldöke alatt is van.
Pár napja irtam ki 2kérdést is,mert akkor is tele volt a fiam(2,5éves)kiütésekkel,főleg az arca meg a fejbőre,ami viszketett neki,végül az ügyeletre mentünk,ahol megállapitották hogy gyógyszerallergiája van.Kapott rá calcimuscot meg fenistil cseppet.Akkor kapott a torokgyulladására antibiotikumot a háziorvostól,meg a lázára(mert 3napig csillapithatlan 40 fokos láza volt,utána jöttek a kiütések)kúpot,és azt mondták valamelyikre allergiás.Szerdán visszavittem a körzeti dokihoz hogy mi van,ő közölte,hogy gyógyszerallergiája tuti hogy nincs,mivel mindkét gyógyszert kapta már...na akkor döntsem el mi is baja a gyerekemnek..az eszem megáll már..
Aztán utána úgy ahogy elmúltak a kiütések,tegnap megint elkezdődött,vagyis inkább folytatódott ez a kiütés,annyi különbséggel,hogy ezek nem foltok,mint a láz után,hanem apró pöttyök és érdesek,de tele van vele az egész gyerek végtagja.Ezek nem viszketnek neki.Komolyan nem tudom mi lehet ez...most megint vigyem az ügyeletre?Felhivtam a kórházat,gyerekbőrgyógyászatot,november 18-ra kaptunk időpontot!Mondom neki és addig mi az istent csináljak a gyerekkel mikor tiszta kiütés és senki nem tudja miért vagy mitől?Meg ha akkorra elmúlik mit mutassak majd,fotót róla vagy mi?"hát anyuka,ez van,ekkorra van időpont,kéri vagy nem?".....ez volt a kedves válasza.
Magánbőrgyógyászt is néztem már,oda jövőhét pénteken tudunk menni leghamarabb.Csináltam pár képet a kiütésekről,valamennyire látszik azért,ha volt valakinek hasonló,vagy tudná mitől lehet ez,segitene?nem evett új ételt,ugyanazt a mosószert használom....és fogalmam nincs mitől lehet ez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!