Egyszerűen elegem lett! Jól teszem hogy elpakolom az össze játékot?
2 kis gyerekem van , 3.-at várom....állandóan hajolgatok a szétszórt kacatok után de most úgy döntöttem mindent elrakokak a szekrénybe és ha akarnak játszani valamivel majd előveszem....elegem van hogy mindet csak szétszórnak de semmivel sem játszanak igazán.....
az előbb is rendet raktam, elmentem wc-re mire vissza értem már megint minden ki volt szórva, azóta sírógörcsöm van :S
egyszerűen nem bírom ezt az állandó kupit :SSSSSSSS
még ki is van válogatva dobozok szerint hogy kisautó, baba, lego, kirakó, baba konyha cuccai stb stb....
egyszerűen nekünk ez sem elég :S úgy érzem jobb ha elteszem és mikor leülünk játszani váltogatva elő veszek majd ezt azt
ez a bünti doboz jó ötlet !!!!!!
hát mire az össze cuccot amit ilyenkor kiszórnak össze szedik :S fél utón elfelejtik mi is volt a feladat ....
leginkább az használ ha azt mondom hogy jövök a porszívóval és fel fogom szívni a játékokat uh gyorsan szedjék össze :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!