Kiszúrok vele, hogy egyke marad?
általában a testvérekkel rendelkezők sajnálják az egykéket.
de az egykék többsége szeret egyke lenni, nem is tudja elképzelni, milyen lehet egy tesó, így nem is sajnálkozik azon, h egyke.
nekem két tesóm is van, felnőtt fejjel nem őket hívom, ha magam alatt vagyok. sehová nem járunk együtt. néhány barátommal jóval bensőségesebb a viszonyom, mint velük. szóval, esete válogatja. az,h van tesód, még nem garancia arra, h felnőttként nem leszel őrülten magányos...
Én is egyke vagyok, nekem nagyon rossz volt gyerekként és még most is, hogy nincs testvérem.
De ha nem tudsz ezen változtatni, akkor kár keseregni rajta.
Nekem két testvérem van és sosem tudnám elképzelni az életemet egykeként.
Most várjuk az első babánkat, de mindenképpen szeretnénk neki legalább egy testvért. Ha anyagilag nem lenne megkötve a kezünk, én biztosan vállalnék még 1-2 gyereket (tehát összesen 3-4 gyerekünk lenne). De sajnos nem ilyen világban élünk.
De ha nem tudsz semmit tenni akkor valóban kár bánkódni miatta.. :(
én is egyke voltam sokáig....nagyon rossz volt,szerettem volna mindig is kistesót,rengeteget imádkoztam érte....anyáék elváltak,reménytelen volt hogy legyen....
Aztán anya megismerkedett egy férfival,össze is jöttek,egyből lett 2 testvérem,nagyon szeretem őket,hiába vérszerint nem testvéreim,én úgy mutatom be őket,vagy beszélek róluk,mintha igazi testvéreim lennének,és ez visszafele is igy van.Pár évre rá,anyum az élettársától teherbe esett,és megszületett a féltestvérem 14 év korkülönbség van köztünk,de imádom őt is:) Anyumék azóta is együtt vannak,már 15 éve.
Kb egyidőbe apumnak is lett egy párja,később született nekik is közös gyerek,igy lett még egy féltestvérem :) Ők is együtt vannak mai napig.Szóval nagyon jól imádkozhattam,mert egyből lett 4 testvérem is :) Tudnám még cifrázni,de nem bonyolitom,igy is biztos az.Ebből csak azt akartam kihozni,hogy ha esetleg te már mégsem szülsz,attól megismerkedhetsz egy férfival,akinek már van gyermeke,és tekinthetnek úgy egymásra a te gyermekeddel,mintha igazi testvérek lennének.És közbe kitudja,lehet mégis teherbe esel,mert úgy hozza a sors... :)
Anyum se akart már szülni,de 39 évesen mégis újra anya lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!