Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek fel adjam a 6...

Szerintetek fel adjam a 6 éves fiamat iskolába, vagy tartsam vissza még 1 évet?

Figyelt kérdés
Március 2.-án töltötte be a 6 évet.Voltak felmérések az oviban, jól teljesített, kisebb hibái voltak, de lelkileg meg nagyon érzékeny. Ha az óvónő elmond neki egy feladatot,és nem érti akkor sírva fakad, vagy ha a húgának elkeveredik az oviban a nadrágja és nem találják, akkor azért is sírva fakad.Nem tudom,hogy engedjem-e iskolába, nehez lenne -e neki, vagy elriadna-e tőle. Az oviban az összes nagycsoportos közül csak 2 gyereket engednek a suliba a szüleik, aki csak teheti vissza tartja.Fogalmam sincs mit csináljak, és már nem sok idő van,hogy eldöntsem.Már a fiamat is kérdeztem,nem mintha ő dönthetne, de azt mondta,hogy inkább maradni szeretne.Akinek elsős gyermeke van annak mi a tapasztalata, nehéz-e ,és hogyan bírják a gyerekek?
2013. márc. 22. 14:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem ez a vegyes csoport sose tetszett, mert nem lehet specifikusan foglalkozni a gyerekekkel. A kicsiknek se jó, mert a nagyok egrecíroztatják őket, a nagyoknak se jó, mert a kicsik lehúzzák őket. Lehet itt volt a hiba.
2013. márc. 23. 14:40
 12/12 A kérdező kommentje:
Lehet ,hogy van benne valami, de nem volt választási lehetőségem.
2013. márc. 23. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!