Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik nem pedagógusok és nem...

Akik nem pedagógusok és nem jár nekik 12 hét nyári szünet ők hova teszik a pl.7-8 éves gyermekeiket ha nincsenek nagyszülők illetve ők is dolgoznak?

Figyelt kérdés

#iskola #NYÁRI SZÜNET
2013. márc. 20. 19:41
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
44%

Kedves előttem szóló! Ott a pont!

Az eü-s dolgozónak pedig csak annyit, hogy a mérnököket nem is szidja senki, (nem úgy, kint a pedagógusokat). De gondolom nem is annyit keres, mint pl. Te vagy egy pedagógus.

2013. márc. 25. 22:32
 32/38 anonim ***** válasza:
47%

Hiába nem szidja senki, attól még ugyanúgy el kell helyezni a gyereket, tudtommal ez volt a kérdés lényege. Igen, többet keres nálam, de nem annyival, hogy pl 8 hétre babysittert tudjunk fizetni reggel 7-től este 6-ig.

Én magam is gyerekekkel foglalkozom, munkaidőn kívül is rengeteg időt vesz igénybe, ilyen ez a szakma, tudtam, amikor az eügybe mentem. Egy fillérrel sem keresek többet mint egy tanár, nem vehetek ki szabit évközben és nyáron is csak korlátozottan (ja és a megmaradt szabit nem fizetik ki, ha nem tetszik, akkor be lehet perelni a kórházat...). A mérnök férjem pedig detto, csak papíron szokott szabira menni és itthon éjszaka is még ráhúz 3 órát, pedig eleve csak 7-re ér haza, rengeteget dolgozik hétvégén is, ő sem csak a két szép szeméért keres többet nálam vagy egy pedagógusnál és semmivel sem könnyebb a munkája.

2013. márc. 26. 09:21
 33/38 anonim ***** válasza:
46%

30-as nem tudom melyik multinál dolgozol, mert saját tapasztalatom az hogy ott is sokat kell túlórázni, ráhúzni egy kicsit, de a te munkahelyed biztos kivétel:)

Uncsitesóm anyja és sógora is tanár, ő mondta hogy már július közepén elkezdenek sírni hogy jaaaaaaaaaaaaaaj augusztusban dolgozni kell. Szegények... Akkor ők miért nem mennek át egy multihoz?

2013. márc. 26. 09:41
 34/38 anonim ***** válasza:
64%
Hasonlítgathatjuk, hogy kinek milyen munkája van, mennyit dolgozik. Úgyis mindenki a sajátját tartja a legfárasztóbbnak, legnehezebbnek. Egy a lényeg: gyűlölöm az ilyen provokáló kérdéseket, és elegem van már abból, hogy a pedagógusokat sz@rba sem nézik!
2013. márc. 26. 19:45
 35/38 anonim ***** válasza:
62%
Már megint a pedagógusokat!
2013. márc. 26. 21:54
 36/38 A kérdező kommentje:
Aki nem értené azért lett említve a pedagógus , mert ugye látom amit látok meg ugye a gyermekeim is az ő felügyeletükre vannak bízva mármint tanévben. Azért úgy látom tényleg nincs senki olyan rossz helyzetben , mint én és mindenki tudja hova tenni a gyermekét. Köszi a válaszokat bár ötleteket még várnék....
2013. ápr. 19. 19:08
 37/38 anonim ***** válasza:
63%
Amire neked szükséged van, az a nyári napközi, ahol az állítólagos szünidejüket töltő pedagógusok felügyelik a gyerekeket.
2013. ápr. 19. 23:12
 38/38 anonim ***** válasza:
Ha nem sértegeted a tanárokat és nem írsz valótlan kérdéseket, akkor elérheted, hogy az emberek a kérdésedre válaszoljanak.
nov. 2. 08:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!