Miért viszik be sokan az oviba a gyereket, ha őszi szünet van?
Én a GYED utáni szabadságon legvégét töltöm,mégse mennek a gyerekek oviba,bölcsibe.
'§.-én szombaton munkanap lesz ha jól tudom és akkor sem mennek ,én 12.-étől kezdek dolgozni ,addigis kihasználjuk az együtt tölthető időt :-) .
A nagyobbik gyermekem már 6 éves évvesztes,ő oviba majd szépen rendszeresen fog járni,de a kissebb bölcsisről már megbeszéltem a bölcsi vezetőjével,hogy ha szabadnapjaim vannak egymás után több,akkor nyugodtan itthon tarhatom és legyünk együtt,csak szóljak,hogy a kaja ne kerüljön pénzbe nekünk.
Vannak gyerekek, akik kizökkennek a normál kerékvágásból és szenvedés a visszaállás. Ha alaposan körül nézel a hétfő reggel,mindig nehezebb az oviba érkező gyerekek számára.
Igen, olyanok is vannak, akik kifejezetten szeretnének menni.
Az élet se áll meg. Ha a városba kellene mennem valami hivatalos hosszan tartó ügyet intézni én is elvinném inkább oviba a gyereket. Gyorsan elintézem és megyek érte.
Szóval vannak esetek, amik indokolják.
Na és mivel jobb az, ha nagymama van otthon a gyerekkel???
Nekünk elég nagy segítség az is, mikor nagyi vigyáz a beteg gyerekre.
Nálunk senkinek nem mondták, hogy ne hozza a gyereket, egyszerűen volt egy lista, ahol be lehetett jelölni melyik napokon megy a gyerek oviba.
Nálunk pl. van három-négy gyerek aki azért jár, mert az oviban van fűtés és étel, legalább ezeken a napokon nem fázik a gyerek. Pedig anyuci otthon van, csak fűtés nincs :-(
Inkább foglalkozz a saját tökéletes életeddel. Ne azt nézd, hogy ki miért viszi vagy nem viszi oviba a gyerekét az őszi szünetben.
igaz fiam már 4. osztályos de minden évben könyörgött hogy mehessen a nyári szünetben nyári napközibe. Tartottam volna otthon? ott mindennap mentek valahova. strand,túra , stb. én itthon ezt nem tudtam volna neki megadni egy újszülöttek. De már bölcsibe és oviba is imádott járni .
CSAK EGY JÓ TANÁCS. NE FOGLALKOZZ MÁSOKKAL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!