Van még ilyen tájékozatlan anya, mint én, aki nem tudta, hogy a héten oviszünet van?
Nálunk mind szülőin volt róla szó, mind egész múlthéten kérdezték, hogy akkor most megy -e a fiam vagy sem, mert összevont csoport lesz.
Egész múlthét erről szólt a fiam ovijában.
nálunk sincs szünet,csak csütörtök pénteken.ki volt írva az ajtóra,mindenki láthatta
nem tudom honnan tudhatná az,akinek nincs sulis gyereke
ki kellett volna írni,vagy szólni kellett volna
és hova tetted a gyereket?
Nálunk sincs szünet, még összevont csoport sem, mikor vittem reggel a lányomat már több, mint a fele csoport bent volt.
Ha áthelyezett munkanap van, akkor arról kitesznek egy kérdőívet, amit mindenképp alá kell írni, hogy igen, vagy nem, így látják, hogy ki az aki nem kéri, vagy ki az, aki nem vett észre a papírt. Ha így tettek volna nálatok is, akkor időben kiderült volna, hogy van olyan szülő, aki nem is tud a szünetről, azoknál külön rá kellett volna, hogy kérdezzenek, szerintem. Nálunk legalábbis így csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!