Milyen az "elég jó" anya?
Nyugodj meg, mások szemében soha nem leszel elég jó anya ;)
Olvasd el ezt is:
S nem attól lesz valaki rossza anya, mert hibázik, hanem attól, ha fel sem ismeri a hibáit.
Ja, és ami még szerintem fontos, hogy a gyerekkel minőségi időt tölts. Nem a mennyiség számít, hanem hogy amikor vele vagy mit csináltok.
S ne rágd magad. Ne is akarj megfelelni másoknak, csak a gyerekednek.
Kikapcsolódás nagyon fontos, rendszeresen.
Nekünk ez nem volt megadva, se család, se közeli barátok, másban meg nem bízok, így maradtunk a gyerekekkel mindig.
Már 6 és 8 évesek, végre találok estére munkát, amit sajnálok, mert kicsit nélkülük leszek majd, mikor elindulok. Elszakadási problémám van máris. Ugyanakkor tudom, hogy jó lesz nekem, egészségesebb lesz az egész. Én is ezt érzem, hogy már amit velük vagyok a játszás is megeröltető nekekm. És valóban a velük töltött idő minősége a lényeg, nem a mennyisége. Remélem összekapom magam, mielőtt bármi is elindulna lefele.
Ha van segítséged, használd ki, kapcsolódj ki !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!