Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik nem pedagógusok és nem...

Akik nem pedagógusok és nem jár nekik 12 hét nyári szünet ők hova teszik a pl.7-8 éves gyermekeiket ha nincsenek nagyszülők illetve ők is dolgoznak?

Figyelt kérdés

#iskola #NYÁRI SZÜNET
2013. márc. 20. 19:41
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Lehet rájuk kéne bíznom a gyerekeimet :-)
2013. márc. 20. 20:13
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg az önkormányzatot, iskolát.

Mi összefogtunk barátok, és beosztottuk a gyerekeket. Ki-mikor vigyáz kire. :)

Oviból, iskolából egyéb helyről szedett ismeretségek.

2013. márc. 20. 20:14
 13/38 anonim ***** válasza:
51%

Mindenki azt a nyamvadt nyári szünetet sajnálja a pedagógusoktól? Ott a lehetőség, bárki mehet tanárnak, tanítónak. Miért nem teszed/tetted Te is, kedves kérdező?????

Az a 12 hét pedig úgy néz ki, hogy július elején még be kell járni, aug. 20. körül pedig már be kell járni. Közben táboroztatnak, továbbképzésre járnak vagy ők tartanak.

Na, számolj! Kívánok mindenkinek ennyi szabadidőt!

2013. márc. 20. 20:22
 14/38 anonim ***** válasza:
77%

Anyukám 40 éve tanár

év közben egyáltalán nem mehet szabadságra,csak a kötelező szünetekben,mint tavaszi,nyári,őszi,téli

munka után és hétvégén dolgozatot javít,tantervet készít,készül az órákra.40 éves tanári múlttal.ugyanis állandóan változtatnak valamin,most pl új tantárgyakat kell tanítania

a tanároknak napra pontosan annyi szabadságuk van,mint mással foglalkozó embereknek,ezt a munka törvénykönyve írja elő.

lehet,hogy a te gyerekednek rég nyári szünet van,amikor a tanárok még bejárnak,illetve augusztus közepén nekik elkezdődik a munka,amikor nektek még két hét van a szünetből

de nem ez volt a kérdés,csak szúrta a szememet

hogy hova teszik?ha van pénz táborokba küldik,babysittert fizetnek.szerintem az megoldás lehet,hogy összeáll 2-3-4 anyuka,és közösen fizetnek valakit,vagy felváltva vigyáznak egymás gyerekeire

2013. márc. 20. 20:41
 15/38 anonim ***** válasza:
67%
Amikor én iskolás voltam minden iskolai szünetben a nagynéném vigyázott rám, aki általános iskolai tanár volt. Mindig ráért. A férjemre meg mindig az anyukája vigyázott, aki szintén tanár.
2013. márc. 20. 20:44
 16/38 anonim ***** válasza:
62%
A tanárok sincsen 12 hét szabijuk nyáron és év közben nem vehetik ki mikor akarják.
2013. márc. 20. 20:53
 17/38 anonim ***** válasza:
42%
Éves szabadságom 26 nap , hogy lehet egyenlő- téli-tavaszi-nyári szabadsággal!Nem beszélve arról, hogy a munkaidőm reggel 7-l6 óráig tart, igaz én nem javítok dolgozatokat! Ja akkor miért is sírunk?
2013. márc. 20. 21:52
 18/38 anonim ***** válasza:
47%
Igen valamivel több szabi jár nekik, de keményebb munka is és nekik nem 7-16ig van munakidejük, hanem 7-fél8tól akár este 10ig, mert nem csak dolgozatot kell othon javítani, hanem készülni kell a másnapi órákra is.
2013. márc. 20. 22:31
 19/38 anonim ***** válasza:
81%
Én is tanítok (felsőoktatásban) nálunk tényleg jó sok szünidő van nyáron, úgyhogy nem is sírok a baromi kevés pénz miatt. Mikor 7-8 éves voltam már volt, hogy egyedül hagytak, vagy szomszédba bezsuppoltak, ahol volt másik gyerek és otthon volt az anyuka, volt, hogy egy fiatal lány vigyázott rám, de néha bementem apukámmal dolgozni :) szóval kreatívnak kell lenni!
2013. márc. 20. 22:34
 20/38 anonim ***** válasza:
43%
Hát a felsőoktatásban van a legkevesebb szabi nyáron, kb 1 hónap, kicsit több.
2013. márc. 20. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!