Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Őrjöngős hiszti kérdés!? A...

Őrjöngős hiszti kérdés!? A 2,5 éves lányom tegnap este kiborult!? Félelmetes volt!

Figyelt kérdés

Azzal kezdődött,hogy a pólót egyedül akarta felvenni és nem sikerült de segíteni sem engedett, visított, üvöltött,nem ismertem rá,ez tartott kb 10 percig mire meguntam és ráhúztam én a pólót de úgy nem volt jó és le akarta venni,nem engedtem és lefektettem felugrott elszaladt és mormogta magában,hogy nem tudom,hogy kéne,nem tudom,hogy kéne de ezt folyamatosan és közben már annyira sírt vagy hisztizett,hogy levegő után kapkodott és taknya nyála egyben volt,rugdosott,remegett szóval teljesen elmentek otthonról!Annyira ledöbbentem,hogy rendesen meg is ijedtem,nem láttam még ilyennek!Hogy ennyire fel tudta magát húzni és így kiborulni mert nem sikerül valami.És alig tudtam megnyugtatni,hüppögött még fél óra múlva is!Ez normális vagy van valami baj az idegrendszerével?Vigyem el orvoshoz?

Kisebb hisztik előfordulnak nála de ez engem is kiborított!Egyébként nagyon okos ügyes kislány,1,5 évesen folyékonyan beszélt már és szobatiszta volt,elszámol hatig,énekel,táncol,rajzol szóval más gond így még nem volt vele!Mindig korának megfelelően fejlődött!

Remélem tud valaki valami okosat írni!

2013. márc. 20. 14:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Na most képzeld el, hogy az én két éves fiam az óvoda kellős közepén játszotta el ugyanezt velem, azért, mert kinn hagytuk a kedvenc párnáját a kocsiban, ahova amúgyis mentünk volna vissza 5 perc múlva, miután felszedtük a tesót! :))

Önkívületi állapotban őrjöngött, sőt mi több a földön fetrengett, a fejét a járólapba verve ordította, hogy kell a párnám. :)) Most már nevetek rajta, de akkor valahogy nem tartottam viccesnek és ahogy Te is írtad, rettentő ijesztőnek tűnt. De második gyerek lévén, már nem volt újdonság, így tudtam, hogy nem tart sokáig. :)) Végül egy kedves dadusnéni sietett a segítségemre, aki kizökkentette a gyereket és abba is maradt a kis műsor. :))

Szóval ne aggódj, teljesen normális dolog ebben a korban, ahogy nő úgy maradnak el a hisztik, és ha eddig nem volt gyakori, vagyis nálatok most fordult elő először, akkor nem is jön elő túl gyakran. Gondolj csak bele, Te is tudsz olyan dühös lenni, hogy ordítani tudnál, de nem teszed, mert tudod magadban koordinálni a dolgokat. Na ők ezt még nem tudják, ezért a teljes képszakadás, kiborulás.

2013. márc. 20. 21:32
 12/13 anonim ***** válasza:
54%

"Te is tudsz olyan dühös lenni, hogy ordítani tudnál, de nem teszed, mert tudod magadban koordinálni a dolgokat. Na ők ezt még nem tudják, ezért a teljes képszakadás, kiborulás."

Így van. HOZZÁTESZEM: a kicsi gyermek a környezetében levő felnőttek (esetenként kamaszok) tudat alattiját tükrözik.

Magyarán, amit te, kedves szülő, gyerekkorodban úgy magadba fojtottál, h azóta se emlékszel rá.

Minden ilyen felhozható a tudat szintjére, hogy emlékezni fogsz rá, és feldolgozható , elengedhető, speckó módszerekkel, és onnantól más a gyereked se tükrözi; a gyerek a felnőttön segít ilyenkor, amit a felnőtt elfojtott gyerekként.

2013. márc. 21. 19:03
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
itt mar csak egy ordoguzo segit....
2013. márc. 22. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!