Mitől lesz 12 hetes babám minden este nyűgös?
Figyelt kérdés
Ez már hete óta így megy. 17 óra körül elkezd nyűgösködni, és semmi nem jó neki. Ez mindig így marad? Valaki tapasztalta rajtam kívül ezt?2011. nov. 15. 19:19
1/4 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Van akinél délelőtt nyűgösködik a baba, van akinél délután, estefelé. Nálunk is a fürdetés előtti 1-1,5 óra ami kicsit nehezebben telik, de ki lehet bírni. Addigra elfáradnak a kismanók!
2/4 anonim válasza:
Igen, igen, hasonlóképpen! Kb nálunk is egy hete van a nyűgösködés, két napja meg óriási üvöltés is társul hozzá, amit nem értek, mert alszik egy-másfél órát, és abból ébred kapásból sírva... Mit sírva, teli torokból üvöltve. Viszonylag hamar megnyugszik, de utána hamar álmos lesz megint, és ha nem teszem le időben aludni, akkor túlpörög, és akkor megint üvöltés. Azt ígérik, majd kinövi :) nehéz ám lekövetni és mindig kitalálni, hogy most épp mit szeretne, miért nyűgös-sír-ûvölt.
4/4 anonim válasza:
Nekem most lesz 4 hónapos a kisfiam és az első másfél hónapban ugyanígy voltunk, hogy du.-i séta után és a fürdés között nagyon nyűgös volt, sokat sírt. Aztán megvettem a Suttogó című könyvet és rájöttem a jelekből, hogy csak annyi volt a baja, hogy nem etettem meg rendesen és még éhes maradt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!