Esti hiszti vagy hasfájás, mi lehet?
7 hetes a kislányom. Minden esténk a horror. Csak sír, csak sír. Ha felveszem kb. 5 percig csendben marad, megint sír. Ha lerakom újabb pár percig csend, újra sír. Közben persze beszélek hozzá, énekelek stb.
Már több dolgot kizártunk:
- nem hinném, hogy a hasa fáj, mert olyankor tekerni szokta magát és feszíteni.
- arra is gondoltam, hogy kevés neki estére a tejcsi, ezért ma tápszert kapott, 150 ml evett. Ez egy kicsit segített- mert valószínűleg tényleg nem elég estére a tejem, eddig ez is baj lehetett.
Reméltem, hogy ha most jól lakik, akkor elmarad a nyűglődés, de evés után aludt kb. 20 percet és jött az ordítás.
Nappal egyáltalán nem ilyen nyűgös, ha fent van. Szépen elvan.
Van ötletetek, hogy mi lehet a baj esténként?
a hisztit kizárhatod, pár hetes baba nem képes a hisztire.
ő csak így tud kommunikálni és valami nem jó neki, ezt próbálja nektek jelezni de még csak sírással tudja. a hiszti majd hónapok múlva jön elő.
igen, sajnos marha nehéz megtalálni a baj okát. lehet nagyon fáradt, éhes, melege van, fázik, lehet csak szeretne a ciciden lógni, kicsit komfortszopizni, lehet zavarja a fény, lehet vágyik egy kis ringatásra vagy épp nem álmos, szórakoztatásra vágyik, ti meg ágyba próbáljátok dugni :)
az is lehet nem6 tud pukizni vagy büfizni....
sakkozni kell :/
lehet a napirenden kéne változtatni, csúsztatni vagy előre hozni a fürdést, kihagyni az esti utolsó alvást... annyi minden lehet
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen mindent megpróbálok ilyenkor, hogy megnyugodjon. A mellkasomon egyébként imád elaludni, de ilyenkor még ott sem jó :(
A szívem szakad meg érte és nem tudom, hogy mit tegyek. Csak féltem, hogy ez a viselkedés teljesen abnormális... viszont, ahogy itt olvasgatok látom, hogy másnál is előfordult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!