Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasfájás elleni tápszer...

Hasfájás elleni tápszer létezik? Esetleg gyerekorvos felírja?

Figyelt kérdés
Babám Beba HA start tápszert kap.Délelőtt még van tejem akkor azt is.Hasfájós szegény..

2012. máj. 17. 18:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Milupa Milumil Komfort 1, ez kifejezetten hasfájós babáknak javallják, vagy Novalac AC.
2012. máj. 17. 18:42
 2/10 anonim ***** válasza:
1: 6 hónapos korig felírja a doki.
2012. máj. 17. 18:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Az nem baj ha váltok? Megfogja inni, nem más az íze?
2012. máj. 17. 18:47
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget...
2012. máj. 17. 18:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem baj ha váltasz. Ha egyszer fáj tőle a hasa, akkor miért itatnád szegény gyerekkel, nem? Ízét meg fogja szokni. Nagyon hasonló ízű.
2012. máj. 17. 18:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is ezt a tápszert kapta.Ő is nagyon hasfájós volt,de a mi dokink nem javasolta hogy másik tápszerre váltsunk.Pedig kérdeztem tőle hogy nem e a tápszertől van de azt mondta hogy nem.3 hónapos koráig volt hasfájós.Utána is azt a tápszert kapta és akkor már nem volt gond.Nem biztos hogy feltétlenül ettől a tápszertől van,én azért megkérdezném a helyedben a dokitokat.
2012. máj. 17. 20:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Van a BEBA-nak is hasfájásra való, a BEBA HA Senzitive. Nekem is hasfájós volt, alapból ezt irta a doki.
2012. máj. 17. 22:18
 8/10 anonim ***** válasza:
lányom NOVALAC AC-t kapta. aztán 8 hónaposan váltottunk egy olcsóbbra, mert ez TB-*re is 1400Ft volt és 3 napig volt elég a lányomnak.
2012. máj. 17. 23:07
 9/10 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam.Mielőtt elkezdtem volna pótolni a tejcsit akkor is fájt a hasa.Két hetes kora óta fáj:S Csak félek nehogy még ez is rásegítsen és jobban fájjon neki.Ma voltam a gyerekorvosnál és megkérdeztem azt mondta ameddig nem tölti be a 3hónapot ez a jó neki.Kettő hónapos lesz hétfőn.
2012. máj. 18. 13:27
 10/10 anonim válasza:
mi is kaptunk hasfajas elleni tapszert,de nemsegitett semmit...vard meg szerintem is a harom honapot...egyebkent nekunk a gripe water enyhitette a hasfajast.
2012. máj. 31. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!