Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Este hiszti 5 hetes babánál,...

Este hiszti 5 hetes babánál, hogyan oldjam meg, mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Kb.fél 6-6 körül szopizik.Elmegyünk sétálni 7 körűl, és 8 kor fürdetünk.Fürcsi után fél 9kor megint megetetem, de utána fél tizig hiszti van, már fáradt, csak nem tud hogyan elaludni szerintem, addig amíg mellre nem teszem, és azon bealszik.Tegnap kipróbáltam, hogy 7kor etettem, 8kor fürcsi, és utána nem szoptattam meg, hanem akkor majd fél 10 felé.De addig is hisztizett.Ilyen másnál is volt??Hogyan oldottátok meg?Biztos nem hasfájás, mert az volt neki, de amíóta kap rá Espumisant megszűnt, és azt a fajta sírást megismerem.
2010. júl. 16. 12:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet, hogy csak szomjas. Anyatejes babának az itala is az anyatej, így szerintem próbáld meg azt, hogy a két esti szopi között is megkínálod. Anyatejes babát nem tudsz túletetni, és csak annyit fog szopizni, amennyire szüksége van.

Arra valóban nem kellene rászoktatni, hogy cicin aludjon el, de ha félálomban van és akkor beteszed az ágyba és úgy alszik el, azzal nincs baj :-)

2010. júl. 16. 12:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen kizárt,hogy hisztizik egy ekkora gyerek.Nem lehet,hogy előrébb kellene hozni a lefekvés idejét?Nekem ennyi idősen már 7kor aludt.
2010. júl. 16. 12:47
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi de egy 5 hetes baba nem hisztizik, ennek valami más oka van. Lányomnál is volt hasonló, mikor túl fáradt volt hogy elaludjon. Lehet hogy sokat van fennt, neki még majdnem hogy evés-alvásról kellene hogy szóljon a nap, max 1-2óra ébrenlét a kaják között. A fél6-fél9-fél10ig való ébrenlét szerintem sok neki.
2010. júl. 16. 12:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

szia, 5 hetes nem hisztizik, ne hagyd sírni. szerintem az lehet, ha kizárod az éhséget, szomjat stb, hogy egyszerűen a kis idegrendszere túltelítődik, és így ereszti ki a gőzt, nálunk is volt iylen, pár hónap alatt elmúlt. plusz most még ez a nagy meleg is....

ne hagyd sírni!!!!!!!!

2010. júl. 16. 13:03
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem miért baj ha a cicin alszik el?Ha neki kell ez a közelség abban mi a rossz?az én lányom 13 hónapos és még mindig a cicin alszik el!ha elaludt átteszem az ő ágyába!nem ijed meg amikor fel kell és nem vagyok ott és nem hisztizik!
2010. júl. 16. 13:04
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudnod kell, hogy minden ujszulott mas es mas szemelyiseggel bir. Sok minden oka lehet, hogy sir, de a hiszti nem szerepel koztuk! Mint mar mondottak, lehet, hogy tul faradt, de lehet, hogy csak egy kis testkozelsegre vagyik, lehet, hogy egy kis szoptatasra, mivel a cici az megnyugtatja, biztonsagot ad neki.
2010. júl. 16. 13:18
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell betartani a 3 óránkénti evést! Ha sír hogy éhes vagy szomjas tedd cicire, meglátod utánna megnyugszik! Mi 7 kor fürdettük míg pici volt, és fürdés után szopi, cicin bealudt é átettem a kiságyába.

Ne várdd tőle hogy magától elaludjon! Még nagyon pici, igényli hogy ölben legyen és a cicizés cumizás megnyugtatja! Vagy cicin elalszik, vagy pedig szopi után adj neki cumit és ringasdd! De a cicin altatás könnyebb:)

2010. júl. 16. 13:20
 8/14 anonim ***** válasza:
64%

5 hetes baba nem hisztizik!!!!!!!!!

nagyon csúnyán fogalmazol, pedig valószínűleg baja van! lehet szomjas a meleg miatt, nagyon későn fürdeted, fél 7-7 körül kéne, aztán fél 8-kor már altatni!

lehet a pocakja is fáj este, lehet ölelésre vágyna, elég sok minden lehet!

2010. júl. 16. 13:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Nálunk ilyen nem volt. Mióta itthon vagyunk a babámmal azóta fél 7-7kor fürdi,utána hami és 8körül alszik.Kap egy jóéjt puszit tőlünk és alszik.Elöször rögtön aludt,most még egy negyedd órát játszik.3hónapos. Nem lehet hogy nem büfieztt és az a baj? nálunk azért nem mer/tud elaludni? Multkor nekünk ki volt téve a falra ruha száradni és nem mert elaludni.Simizgesd a pociját vagy fordisd hasra hátha jobban elalszik.Ha elaludt megfordithatod:) Csak legyél mellette:)
2010. júl. 16. 13:53
 10/14 anonim ***** válasza:
68%
Majd meg tudod egyszer mi a hiszti....
2010. júl. 16. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!