Este hiszti 5 hetes babánál, hogyan oldjam meg, mit javasoltok?
Ezzel nem segítettél sokat a kérdezőn :-D
Ez tényleg nem hiszti olyan szempontból, hogy valóban megvan az oka, ami lehet fáradtság, éhség, szomjúság!
Próbáld kitapasztalni, fürdesd korábban, tedd gyakrabban cicire. Az nem megoldás, ha cicin alszik el, ha hozzászokik nem fogod tudni máshogy letenni!
Ha nektek nem gond, akkor persze nincs baj ezzel sem.
Én ezt akkor gondolom problémának, ha nappal sem és soha alszik el cici nélkül, mert az már igencsak megnehezíti a mindennapi életvitelt szerintem. Egy baba akkor aludjon, amikor álmos és ezt ne a cicivel kösse össze. Persze ez ha csak este van így, akkor kevésbé okoz problémát, itt csak majd akkor fog felmerülni, amikor végképp szeretnéd elválasztani és akkor "plusz egy" problémát kell majd megoldani. De természetesen ha nektek így jó, akkor így csináljátok!
szia! Tényleg próbáld meg, lehet, hogy csak szomjas. Forralt lehűtött víz - tökéletes. Pont tegnap mondta a doktornőnk egy 5 hetes pici lány anyukájának, hogy szoptassa sokat, de most a nagy melegre való tekintettel rengeteget itassa is (egyébként ő is azt mondja normál !körülmények közt, hogy elég a babáknak az anyatej!)Hátha segít ez nektek is.
Illetve, nem tudom mennyi ruci van rajta, de az én picim mostanában csak egy kis ujjatlan bodyban, vagy atlétában alszik, és így is melege van, gyöngyözik a feje, válla... és alig bír elaludni. Egyébként egész nap csak a pelus van rajta, azt hiszem most éjszaka sem lesz másképp, majd legfeljebb, ha elaludt, egy textil pelussal betakarom. Muszáj "kisérletezgetni" - szegények még nem tudnak mással jelezni, ha nem tetszik nekik valami, mint sírással. Sok-sok türelmet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!