Ti elengednétek?

Figyelt kérdés
férjem el akarja vinni kocsival 300km re lévö nagymamaához a 2.5 éves lányomat én meg itthon maradnék a 3 hetes lányommal. ti elengednétek ilyen hosszu utra a kicsit ugy hogy nem vagytok vele?
2013. márc. 19. 10:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen, amennyiben sokat vannak együtt az apukájával és vele is jól, biztonságban érzi magát:).
2013. márc. 19. 12:35
 12/13 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező! Én nem "gyanúsítottalak" azzal, hogy te pontoztál le mindenkit:)

Mikor kiírtam még mindenki 40-50% körül mozgott. Ez kicsit zavar. Én 100%ban megbízok a férjemben, tudom, hogy ismeri a gyerekünket, ő is ugyanúgy elvan az apjával. Így simán elengedném. Nem értettem miért kell az ilyen családokat lepontozni. De mindegy :)

2013. márc. 19. 12:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is engedném. Pedig nálunk a férjem csak "szállóvendég", nagyon keveset van itthon a munkája miatt, a gyerekek mégis imádják, és nagyon jó a kapcsolatuk az apukájukkal.

300 km nem a világ vége, mi havonta megjárjuk az ugyanilyen távolságban levő nagymamákat a nagyobbik gyerek 4 hetes kora óta!

És szerintem örülj neki, hogy apuka így áll a dologhoz, hogy vinné magával. Nagyon sokan csak álmodnak erről és ilyen férjről. Pedig így a helyes, az apa ugyanolyan szülő, mint az anya, csak ugye az első pár évben anya van többet a gyerekkel, de ez nem azt jelenti, hogy a gyerek felügyeletét, ellátását, szeretetét csak és kizárólag anyuka tudja ellátni! Legalább is nálunk nem így van!

2013. márc. 19. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!