Ti elengednétek?

Figyelt kérdés
férjem el akarja vinni kocsival 300km re lévö nagymamaához a 2.5 éves lányomat én meg itthon maradnék a 3 hetes lányommal. ti elengednétek ilyen hosszu utra a kicsit ugy hogy nem vagytok vele?
2013. márc. 19. 10:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
mivel nem idegennel megy hanem az apukájával,természetesen elegedném.Persze hosszú az út,de lehet pihenőket tartani,egy ilyen kicsinél úgyis kell.
2013. márc. 19. 10:27
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Igen
2013. márc. 19. 10:27
 3/13 anonim ***** válasza:
63%
Én biztos nem! Az én fia nem bírt volna ki nélkülem hosszabb időt. Te tudod, hogy nálatok mi a helyzet, volt-e már külön tőled a lányod, apuka mennyire tudja ellátni. Biztos van, aki a legnagyobb nyugalomban elengedné, de én tuti nem. :)
2013. márc. 19. 10:28
 4/13 anonim ***** válasza:
73%

Már 7-8 hónaposan is elmentek nélkülem, sőt egy évesen már ott is aludtak a mamánál. Nem kell a gyerekeket csak az anyukáéhoz szoktatni.

2,5 évesen már főleg mehet.

2013. márc. 19. 10:29
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

Én elengedném/illetve már másfél éves korától maradtak pár napra egyedül néha.

De neked kell tudnod mennyire van megszokva a kislányod az apjával. Ha nincs is annyira, akkor is jól elsülhet, összeszoknak legalább, éppen ideje :) Ha pedig már össze vannak, akkor nyugodtan viheti. Végül is az apja:)

2013. márc. 19. 10:32
 6/13 anonim ***** válasza:
81%

Ennyi idősen apámmal Csehszlovákiába mentünk kettesben, és akkoriban még nem volt gyerekülés meg biztonsági öv..,

A gyerektől függ, ha általában 1 óra után már nyüzsög, hisztizik és nem bírja, akkor nem (még akkor sem ha én ott vagyok), ha meg csendesebb típus, aki elbambulgat a hátsó ülésen, akkor simán.

2013. márc. 19. 10:32
 7/13 anonim ***** válasza:
82%

Persze, hisz az édesapjával megy. Kell a gyereknek is egy kis környezetváltozás, sőt apukával eltöltött idő szorosabbra fűzheti a kapcsolatukat.

Szerintem nem igazán egészséges, ha egy 2,5 éves gyerek csak az anyjával hajlandó bárhova menni, nem tud tőle elszakadni, apával se megy sehova.

Ha többet jár a gyerek társaságba, más rokonokkal és ismerősökkel együtt van, úgy hogy nincs ott anya, akkor az óvodai beszoktatás is könnyebb, gyorsabban szocializálódik a gyerek, nem zárkózik magába.

2013. márc. 19. 10:41
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hú de le lettek pontozva a válaszok. Érdekes, vagy inkább siralmas, hogy úgy gondolják egy apa nem ugyanolyan szülő mint egy anya, vagy annyira passzívak az apák, hogy nem lehet rájuk bízni egy gyereket.
2013. márc. 19. 11:00
 9/13 zabmester ***** válasza:
100%
Persze, az apukájával ugyanúgy elengedném, ahogy én elvinném magammal, nem nagyon látok különbséget.
2013. márc. 19. 11:05
 10/13 A kérdező kommentje:
én nem pontoztam köszönöm a válaszokat
2013. márc. 19. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!