Az ecetes vizes zoknit mennyi ideig kell a lábán tartani, hogy lehúzza a lázát?
?
priznic és/vagy hűtőfürdő inkább használna neki valszeg, mint szimplán egy zokni...
:D
Ecetes ollóról már hallottam, más szövegkörnyezetben.
Adj neki lázcsillapítót, takard ki, vetkőztesd le. Ha nem használ, ügyeletre kell menni. Előtte vedd le róla az ecetes zoknit:) bocsánat de annyira kell nevetnem
JOBBULÁST!!
hát én ennek nagyon ellene vagyok, ugyanis a lábról a legkönnyebb felfázni és egy beteg gyereknél nem épp a legjobb kombináció! az ecet meg leginkább a körömgombát viszi le, de hogy lázat nem, az is biztos ;)
fiam is így volt múlt héten, hűtőfürdő+kúp épp arra volt jó, hogy nem menjen 39 fölé, amúgy meg se moccant a láza :(
középfülgyulladása volt, kapott cataflam cseppet és az első adag levitte teljesen a láőzát! cataflam után 3 órával lehet adni noramizopfent (jól írtam?) de arra se volt szükség.
holnap reggel vidd le orvoshoz ha ennyire nem használ semmi és jobbulást!
Voltunk ma este orvosnál, úgyhogy látta doki. És mielőtt teljesen hülyének néznétek:
azért én is utánaolvastam mielőtt bevetettem az ötletet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!