Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A bölcsis szekrényébe miket...

A bölcsis szekrényébe miket ésszerű tartani?

Figyelt kérdés

2 hét múlva kezdjük a beszoktatást. Tudom, hogy kell pelenka, popsitörlő, váltóruha, váltócipő.

Váltóruha minden napra új? Mennyit érdemes odaraktározni? Még valami praktikus dolog - tapasztalataitok szerint?

Minden olyan kisze-kusza... :( (a fejemben)

2013. jan. 16. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:

én az oviban tartok 2-3 bugyit, egy pólót, egy pulcsit, 2 nadrágot (egyet ráadok reggel, délután otthagyjuk, a másik váltás ha leöntené), zoknit, harisnyát. na meg zacskókat mindig hagyok bent ha mondjuk udvaron elázik a gyerkőc és átöltöztetik tetőtől talpig (erre kell a váltóruha, bölcsibe nyugodtan vigyél be 2 garnitúrát), akkor ne kézben hozzam haza a csöpögő ruhákat :)

ha kislány akkor vigyél neki be hajpántot, hajgumit is. meg reggel viheted az alvókáját ha gondolod, beteszed a szekrénybe, a dadus meg alváskor kiveszi neki :)

2013. jan. 16. 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 1 zoknit, 1harisnyanacit, 1 trikót, 1 pucsit, 1 szoknyàt, 1 leggings-et teszek a szekrénybe és ha valamiért felhasznàltak belőle aznap, akkor pótolom.
2013. jan. 16. 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:

A lányom szekrényében ami van:

- egy harisnya,

- egy zokni,

- egy hosszú ujjú body

- egy ujjatlan (trikó) body

- 2 vékony hosszú ujjú felső

- 2 nadrág

- egy pulóver.

Lassan 4 hónapja jár, a ruhák nagy része érintetlen. Nem nagyon volt rá szükség szerencsére. Én tartok egy csomag papír zsebkendőt és egy pici törölközőt is még ott, mert ha orrot kell fújni, ne kelljen keresgélni. Meg néha meg mossa a kezét az előtérben, akkor kell a törölköző.

2013. jan. 17. 08:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én fiam szobatiszta, de néha előfordul, hogy kipisl a wc-ből, vagy leeszi a ruháit. Az ő szekrényében mindenből 3 van:

-alsó

-zokni

-trikó

-harisnya

-rövidnadrág

-póló

-vékony hosszú ujjú felső

-melegítő nadrág

Ha valami piszkos lesz, másnap viszek tisztát.

Van még 1 pulcsi és egy mellény, ha kellene.

Továbbá

-szatyor az utcai ruhákat, amiket nem szeretném ha ott hordana

-tornazsák a szennyesének

-pohár, mert rendszeresen iszik indulás előtt, így meg nem kell a konyhásokat hajkurászni pohárért

Ha cumizik, akkor dobozban tedd be a cumiját, és legyen ott mindig az alvós pajtása, ha van neki.

2013. jan. 17. 13:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia

Nálunk úgy van, hogy a tisztálkodóhelyiségben van a gyerekeknek jellel ellátott pohár a polcon, meg kis törölköző, így ezekre nincs gondom. Pelenkázókomód fiókjába szokott lenni nekik a popsitörlő és a krém, meg pár db pelus, így pelusból csak némi tartalékot tárolok az öltözőszekrényében.

Én a szekrénybe betettem egy praktikus méretű műanyag dobozt, abban vannak összehajtogatva a ruhák, így nemborul szét és pont mellé beférnek a pelusok, így rendezettebb és több mindent be tudok tenni mintha csak egymásra halmoznám.

váltóruha van bent a fiamnak:

- 3 kisgatyó, mert most szokik le a pelusról és vannak még balesetek.

- 1 zokni

- 1 harisnya (és még egy, mert van sószobájuk és ott harisnyában vannak)

- 2 rövidujjú póló

- 2 hosszú ujjú

- vékony tréningaci 1-2 db

- vastagabb tréninganci

- 1 szatyor, hogyha tele van a táskám akkor is haza tudjam vinni az esetlegesen balesetes holmikat

- ő ugyan nem cumis, de a lányom az volt, kis dobozkában tartottuk a cumit, meg amíg kellett a cumisüveg is ott lakott a szekrényben

a szekrény alatti tálcán vannak a cipők, két gyereké egy fakkban, így én reggel abban viszem amiben majd az udvaron is lehet mert nem férne el külön az utcai és az udvaros. Bentinek én bőrszandált használok, a zártabb cipőkben hiába esetleg vászon, rettentően beizzad úgyhogy muszáj a nyitott neki.

a kabátot-overállt fel lehet akasztani az öltözőben ,ezt szerencsére nem kell beszuszakolni a szekrénybe.

Nyárra napkozókrémet, tavaszra-őszre arcvédő krémet szoktam vinni, kenik is rendesen, de azt a csoportszobában tárolják.

2013. jan. 30. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!