Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nálatok is így van? Bölcsis...

Nálatok is így van? Bölcsis kérdés?

Figyelt kérdés
A fiam decemberben kezdte a bölcsit, 2 éves múlt. Nagyon nehezen sikerül megszoknia neki. Így még mindig úgy van, hogy 15 órára megyek érte, de jövőhéten elkezdek dolgozni és csak 16 óra után érek oda majd érte. Viszont a gyerekek többségét 15-15,30 között elviszik, innentől kezdve az én fiam sír, hogy érte miért nem jönnek. Ha megszakadok sem érek oda hamarabb, már ezzel a 16 órával is a munkáltatóm megengedi, hogy hamarabb menjek dolgozni. 16 órakor kb az utolsó előtti lesz aki ott marad a bölcsibe :(. Biztos ez a része nem viselné meg annyira, ha nem látná, hogy mindenkit elvisznek haza. Mindenhol így van? Nem értem, hogy hogy dolgoznak az emberek, nem járhat mindenki műszakba 6-14-ig. Majd megszakad a szívem érte. Sajnos nagymama 300 km-re van, apa ugyanúgy dolgozik ahogy én, így tényleg nincs aki elhozza hamarabb.

2013. jan. 9. 09:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Furi mód nálunk is fél4 körül elviszik az összes manót.Bár én is,mert megtudom oldani.Próbálj meg talán vmi olyasmiket mondogatni neki,h akkor a dadusnénivel csak te játszhatsz,v vmi ilyesmi.Meg az együtt töltött időtök legyen nagyon tartalmas,majd megérti ám,okosak ők!!!
2013. jan. 9. 09:21
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
A bölcsibe sok olyan gyerek jár, ahol az anya gyesen van a kisebbel.....
2013. jan. 9. 09:26
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez van. Múltkor mi is ezt beszélgettük a többi anyukával, hogy érdekes módon 3-fél 4 között a legtöbb gyereket hazaviszik. Én is, de nekem nincs fix munkaidőm, így minden nap odaérek 3-ra. 4 körül max 3 gyerek szokott lenni. Ezt akkor láttam, amikor 4-től szülői értekezlet volt.
2013. jan. 9. 09:52
 4/15 krisztivan ***** válasza:
100%
Néha én is csodálkozom.Reggel 3/4 8 felé érünk oda és mi vagyunk a 2.3.ak.Délután 4-kor is 2-3 gyerek van.Hogy csinálják?! De a fiam szereti a kisebb társaságot és ilyenkor vesznek elő új fajta játékokat.Nagyon jók a gondozónénik nálunk:-))
2013. jan. 9. 09:53
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen nekem is lesz olyan amikor később fogok tudni csak odaérni hozzá.

Meg sokan csak 6 órában mennek vissza dolgozni még gyes mellett így nem kell non stop a munkahelyén lennie az illetőnek, meg nem egy embertől hallottam, hogy ő maga osztja be az idejét.

2013. jan. 9. 10:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nallunk pl azert van igy mert en 9-tol 5-ig melozom es a ferjem meg 7-tol 15-ig. Igy en 8:40-kor adom le bolcsibe es rohanok melozni a ferjem meg 15:20-kor hozza el. Szerintem en arra tudok gondolni, hogy tobb csaladnal lehet igy vagy esetleg van aki 6 oraban dolgozik. De sajnos mi is valtani fogunk mert igy kell a 2 auto es kell a ket autoba valo tankolas amit anyagilag nem lehet birni. Igy en pont most beszeltem a fonokommel, hogy jonnek 8-tol 16 oraig es a ferjem is szolt, hogy o is 8-tol 16-ig szeretne dolgozni a melohelyen. Igy mi is majd 8-ra visszuk es 4-kor hozzuk. Egyebkent amikor a ferjem megy a kisfiam utan meg rengeteg gyerek van ott. A legtobb szulo 16 ora utan megy ertuk es reggel amikor en viszem 9-re mar majdnem mindenki ott van mi vagyunk az utolsok. Ugyhogy ez is valtozo.

Meg fogja szokni ne aggodj. December azert meg nem is olyan hosszu ido foleg, hogy meg kozbejottek az unnepek is.

2013. jan. 9. 10:29
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom, nálunk is így van és dettó mindig csodálkozom rajta. Én is szinte elsőnek adom be 7:40kor és csak 4-re, negyed5-re tudok beesni sokszor, amikor már csak (a fiammal együtt) 2-3 gyerek van a 2 csoportból összevonva. Szerencsére ő elég rezignáltan tűri ezt a részét, egyébként meg szereti is a bölcsit.
2013. jan. 9. 10:30
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezek. Húh engem most ez nagyon megviselt, mármint, hogy szinte elsőnek viszem és utolsónak hozom. Elvileg 8-16.30-ig dolgozom, de megkérem a munkahelyem, hogy hagy járjak 7-15.30-ig, de kb 15-20 perc a közlekedés, úgyhogy be kell adnom 6.40 körül és 15.50 körül fogom tudni elhozni
2013. jan. 9. 10:44
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező

kislányom 7töl-16ig van bölcsibe .8-14ig dolgozom.álltalában 4kor viszik el gyerekekett nálunk .

2013. jan. 9. 11:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 8-fél 5 ig dolgoztam, a férjem pedig 6-2-ig, mikor a lányom bölcsis volt, így én vittem 7 után, a férjem pedig 3-kor már ott volt érte. Pár hónap múlva a fiam is bölcsis lesz, de most családi vállalkozásban dolgozom, ami teljesen rugalmas, így majd 8-fél 9 körül viszem, 3- fél 4 körül pedig megyek érte.
2013. jan. 9. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!