Nálatok is így van? Bölcsis kérdés?
Figyelt kérdés
A fiam decemberben kezdte a bölcsit, 2 éves múlt. Nagyon nehezen sikerül megszoknia neki. Így még mindig úgy van, hogy 15 órára megyek érte, de jövőhéten elkezdek dolgozni és csak 16 óra után érek oda majd érte. Viszont a gyerekek többségét 15-15,30 között elviszik, innentől kezdve az én fiam sír, hogy érte miért nem jönnek. Ha megszakadok sem érek oda hamarabb, már ezzel a 16 órával is a munkáltatóm megengedi, hogy hamarabb menjek dolgozni. 16 órakor kb az utolsó előtti lesz aki ott marad a bölcsibe :(. Biztos ez a része nem viselné meg annyira, ha nem látná, hogy mindenkit elvisznek haza. Mindenhol így van? Nem értem, hogy hogy dolgoznak az emberek, nem járhat mindenki műszakba 6-14-ig. Majd megszakad a szívem érte. Sajnos nagymama 300 km-re van, apa ugyanúgy dolgozik ahogy én, így tényleg nincs aki elhozza hamarabb.2013. jan. 9. 09:17
11/15 anonim válasza:
Érdekes,én is csatlakozom a csodálkozók táborához.Bár nekem egyenlőre csak 4 órás munkám van,de ez hamarosan megváltozik.Én reggel fél 8kor viszem a fiamat,és elsők vagy másodikak vagynk Délután 3kor(!)már alig vannak páran.Épp a férjemnek mondtam,hogy ebben a faluban egy anyuka sem dolgozik?De akkor ezek szerint máshol is így egy.
12/15 anonim válasza:
Én fiam 3/4 7től fog járni és 1/4-1/2 6 körül fogjuk csak elhozni, de nálunk még iylenkor is vannak gyerekek.
13/15 anonim válasza:
Talán egy kis idő után ha hozzá szokik a te munkaidődhöz akkor talán könnyebb lesz.
14/15 anonim válasza:
ebben a korban már nehezebb, mert a gyerekben kialakult a kötödés. A lányom 1/2 évesen ment bölcsibe, szóval nem volt gond. Idő kell neki. Meg fogja szokni.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ :)! Remélem az idő segít tényleg.
2013. jan. 12. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!