Bölcsis kérdés ki hogyan csinálja?
Sziasztok!
Tapasztalt anyukák válaszai érdekelnének első sorba de aki idén kezdte és van megoldása erre azoknak a válaszait is szívesen veszem.
Ti nyáron amikor bezár a bölcsi 6 hétre akkor ti hogyan oldjátok meg? Lányom novemberben kezdte a bölcsit és ott mondták, hogy a nyáron van egy 6 hetes bezárási időszak, amikor ugyan van ügyelet de a 6 hét alatt nem lehet bent csak két hetek kb ha jól emlékszem.
Viszont a párom tuti nem tud szabira jönni, én mondjuk eljök szabira, és ha tudnak bár ez megint nem tuti, mert aktív keresők a nagyszülők akkor ők jönnének 1-1 hetet vigyázni. Viszont még így is van egy hét amivel nem tudok mit kezdeni. Még lóg a levegőben.
Egyáltalán mikorra szokott ez esni, hogy bezár a bölcsi?
Akiknek nagyon távol laknak a nagyszülők azok hogy oldják meg ezeket a heteket?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Nálunk Júniusban van zárva, és augusztus első két hetében.
Én kivettem 1 hét szabit, majd egyik mamihoz ment 1 hétre, majd megint kivettem 1 hét szabit, másik Maminál 1 hét, férjem is kivett 1 hetet, majd 1 hét barátnőnél, aki nem dolgozik, otthon van a kicsivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!