Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsis kérdés ki hogyan...

Bölcsis kérdés ki hogyan csinálja?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tapasztalt anyukák válaszai érdekelnének első sorba de aki idén kezdte és van megoldása erre azoknak a válaszait is szívesen veszem.

Ti nyáron amikor bezár a bölcsi 6 hétre akkor ti hogyan oldjátok meg? Lányom novemberben kezdte a bölcsit és ott mondták, hogy a nyáron van egy 6 hetes bezárási időszak, amikor ugyan van ügyelet de a 6 hét alatt nem lehet bent csak két hetek kb ha jól emlékszem.

Viszont a párom tuti nem tud szabira jönni, én mondjuk eljök szabira, és ha tudnak bár ez megint nem tuti, mert aktív keresők a nagyszülők akkor ők jönnének 1-1 hetet vigyázni. Viszont még így is van egy hét amivel nem tudok mit kezdeni. Még lóg a levegőben.

Egyáltalán mikorra szokott ez esni, hogy bezár a bölcsi?

Akiknek nagyon távol laknak a nagyszülők azok hogy oldják meg ezeket a heteket?

Válaszaitokat előre is köszönöm.

2013. jan. 11. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálunk Júniusban van zárva, és augusztus első két hetében.

Én kivettem 1 hét szabit, majd egyik mamihoz ment 1 hétre, majd megint kivettem 1 hét szabit, másik Maminál 1 hét, férjem is kivett 1 hetet, majd 1 hét barátnőnél, aki nem dolgozik, otthon van a kicsivel.

2013. jan. 11. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Itt is 6 hét 'pihi' van,minden évben változó mikor.Egy hetet mamánál volt,meg megoldottuk azért sikeresen!Próbálj meg bölcsis kishaverokat szerezni és akkor meg lehet oldani,h ma én vigyázok a tiédre,holnap te az enyémre.nEM EGYSZERŰ........De ovi egész nyáron nincs...
2013. jan. 11. 15:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is azt mondanám, hogy bölcsis csoporttárs anyukával érdemes összefogni! Merre laktok egyébként?
2013. jan. 11. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:
mi egy kismamához "passzoljuk" le a fiamat, ő otthon van a picivel meg nyáron a naggyal, egy gyesnek megegyező összeg fejében elvállalja szívesen hálistennek :)
2013. jan. 11. 15:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Mi Budapesten lakunk. Komolyan mondom nem tudom mi lesz az ovival is, hiszen ennyi szabi nincsen amennyit ők kivesznek egyszerre. Bár nem is tudom, hogy miért kell ilyen hosszú időre bezárni az ovit is.
2013. jan. 11. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!