Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsis jellemzésnél ti...

Bölcsis jellemzésnél ti mennyit irtatok, hány oldalt?

Figyelt kérdés

nagyon ciki vagy gáz a kis füzetbe 9 oldal?

Pedig nem meséltem,nem irtam le 1 napját,de sok szempont van,amiket kifejtettem,max fél-1 oldalon keresztül.Ebbe a 9oldalba benne vannak az adatok is 1oldalon keresztül,evés,alvás,szobatisztaság,beszéd,mozgás,játék,betegségek,allergia(ebből is volt/van neki elég sok)...

Szerintetek is sok?Mert a párom meg anyum szerint rengeteg...de 1-2 mondatban ezeket nem lehet leirni...

Eltúloztam tényleg?

2012. dec. 2. 17:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
El, picit! :) Nekem 1 oldalt kértek, abba beleírtam a napirendjét is :)
2012. dec. 2. 17:39
 2/14 A kérdező kommentje:
húú,az nem semmi,hát én nem tudom azt hogy csináltad :) Akkor velem van a baj....
2012. dec. 2. 17:44
 3/14 anonim ***** válasza:
19%
Szerinted el fogja valaki olvasni?
2012. dec. 2. 17:53
 4/14 A kérdező kommentje:
valószinű nem poénből kérték,úgyhogy igen,el.És mutatott egy füzetet hogy nézzek bele mégis mit,hogy kell,és az alapján csináltam.Ott sem 2oldalt irtak.
2012. dec. 2. 18:00
 5/14 anonim ***** válasza:
51%
én 1 oldalt írtam max 1,5 lehetett nem kell feltétlenül kisregényt írni.
2012. dec. 2. 18:10
 6/14 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem totál felesleges regényt írni, úgyis minden nap beszélsz a gondozókkal, a főbb irányt persze, le kell írni, de nekik is könnyebb, ha nem száz oldalt kell olvasniuk.
2012. dec. 2. 18:51
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Egyébként mik azok, amiket nem lehet leírni pár mondatban.
2012. dec. 2. 18:52
 8/14 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek.Nem fogom átirni,igyis eleget bajlódtam vele.Egyszer kell elolvasniuk,nem kell naponta,és 2perc alatt végig lehet olvasni.Ha fontos lett volna hogy rövid legyen,szóltak volna hogy csak pár mondatot irjak,vagy 1oldalt.De holnap úgyis mondom neki majd hogy kicsit hosszúra sikerült,baj-e vagy sem.Ami füzetett ideadott hogy olvassak bele,abba is minimum 5 oldal volt.
2012. dec. 2. 19:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban megjegyezhető, ha csak a lényeget, számukra fontos dolgot írsz le. A sok sallangban elveszlik a lényeg. Bocsánat az őszinteségemért.
2012. dec. 2. 20:11
 10/14 anonim ***** válasza:
64%

Az enyém is lett vagy 7 oldal, és annyit mondott a gondozónőnk: Na, végre! Mondtam is a többieknek, hogy nálatok legalább nem menet közben derülnek ki dolgok, köszi, hogy ilyen részletes voltál.

Mikor havonta ideadják a gyerekem gondozási füzetét, a gondozónőnk is 2-3 oldalt ír legalább, pedig 11 gyereke van.

2012. dec. 2. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!