Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsis jellemzésnél ti...

Bölcsis jellemzésnél ti mennyit irtatok, hány oldalt?

Figyelt kérdés

nagyon ciki vagy gáz a kis füzetbe 9 oldal?

Pedig nem meséltem,nem irtam le 1 napját,de sok szempont van,amiket kifejtettem,max fél-1 oldalon keresztül.Ebbe a 9oldalba benne vannak az adatok is 1oldalon keresztül,evés,alvás,szobatisztaság,beszéd,mozgás,játék,betegségek,allergia(ebből is volt/van neki elég sok)...

Szerintetek is sok?Mert a párom meg anyum szerint rengeteg...de 1-2 mondatban ezeket nem lehet leirni...

Eltúloztam tényleg?

2012. dec. 2. 17:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek,én nem haragszom azért mert valaki őszinte :)épp ellenkezőleg. Na majd holnap kiderül :),majd megirom.
2012. dec. 2. 20:32
 12/14 anonim ***** válasza:
tőlünk is egy oldalt kértek.kettő lett és bánom,h nem több.már ha elolvasták.mert pár dolgot el lehetett volna kerülni,ha részletesebben írok erről-arról :-(
2012. dec. 2. 21:37
 13/14 anonim ***** válasza:
51%

Nekem is több oldal lett. Én is ilyenekről írtam témákra szedve (ezeket kérték) mint te, és még ha 2 mondatot is írtam volna is több, mint egy oldal. Utoljára ilyen vonalas füzetbe általánosban írtunk (középiskolában már nagyalakú volt), fura, hogy írok két mondatot, és már 3 sor betelik. Szerintem hozzá vagyunk már szokva a gépelt szöveghez, hogy abból egy oldal tényleg sok infót tartalmaz, de kézírással, főleg ha még kihagysz sorokat a témák között, tagolod, felsorolás, stb....

Szerintem örülnek majd neki, hogy részletesen leírtad.

2012. dec. 2. 22:13
 14/14 A kérdező kommentje:
na,mondtam a gondózónőnek hogy lehet egy kicsit sok lett,azt mondta:"ó nem baj,az a jó,." :) Úgyhogy szerencsére még örült is neki.
2012. dec. 3. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!