Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha egy gyerek már volt bölcsis...

Ha egy gyerek már volt bölcsis és túl van az "1 hét bölcsi,1 hét betegség" időszakon, akkor ha oviba kerül már nem kezdődik ez előlről? Vagy igen az új közösség, új bacik miatt?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezek nem baktériumok hanem vírusok. ès elöfordulhat. de nem a közösségtöl függ hanem az immunitástól.
2012. dec. 15. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Fiam 3 éves múlt.egy évig volt bölcsis

minden hónapban hörghurut,antibiotikum,rectodelt kúp.kétszer hányós-hasmenős.az egy hörghurut mellett volt egy könnyebb lefolyású is minden hónapban

most szeptember óta ovis

kétszer kapott antibiotikumot,tehát nem minden hónapban.most három hetet folyamatosan járt,a jövő hét lesz a negyedik.rectodeltet nem kapott szeptember óta

tehát nekünk javult a helyzet

de teszünk is érte.minden reggel és este inhalálom salvus vízzel,orrát szívom reggel este.minden nap 200 mili c-vitamin+két naponta multitabs immuno kid

minden nap ovi után egy óra levegőzés.persze esőben nem,de hóban,hidegben simán

remélem most már nem lesz annyit beteg

2012. dec. 15. 22:01
 3/7 anonim ***** válasza:
barátnőmék 1. osztályos lánya, most suliba jár így, pedig volt bölcsi meg ovis is.
2012. dec. 15. 22:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom tavaly a bölcsiben nagyon sokat volt beteg, sokszor magas lázzal. Szeptembertől óvodás. Most is betegeskedik még, de szerencsére enyhébb lefolyásúak a betegségei.
2012. dec. 15. 23:47
 5/7 anonim ***** válasza:
ennek semmi köze ahhoz h hova jár a gyerek. ha erős az immunrendszere nem lesz beteg. nekem egyik se volt beteges. ha a tiéd sokat beteges akkor vagy nagyon gyenge, vagy pszichésen van nála ez
2012. dec. 15. 23:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A fiam 2 év bölcsis kínlódás után szeptembertől ovis.

Ovi kezdés óta 2x1 hetet volt itthon,az elsőt én akartam,mert kicsit folyt az orra,és azon a hét végén volt a szülinapi bulija,nem akartam,hogy akkor legyen beteg.

A 2.alkalommal már jobban folyt az orra,és köhögött,de valószínűleg azért,mert előtte kapta meg az influenza elleni oltást,és dolgozott a szervezete.

Szerencsére egyéb baja nem volt.

Már nagyobbak,edzettek,ki tudják fújni az orrukat,ez sokat számít.

2012. dec. 16. 08:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Tavaly a kisfiam bölcsis volt. 2x ha volt beteg, de nem kellett akkor sem antibiotikum. Most október óta ját oviba, és folyamatosan beteg. Ja és folyamatosan adok neki vitaminokat is. Szóval, ha valaki megfejti az okot-titkot, akkor kérem ossza meg velem is.
2012. dec. 16. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!