Ha egy gyerek már volt bölcsis és túl van az "1 hét bölcsi,1 hét betegség" időszakon, akkor ha oviba kerül már nem kezdődik ez előlről? Vagy igen az új közösség, új bacik miatt?
Fiam 3 éves múlt.egy évig volt bölcsis
minden hónapban hörghurut,antibiotikum,rectodelt kúp.kétszer hányós-hasmenős.az egy hörghurut mellett volt egy könnyebb lefolyású is minden hónapban
most szeptember óta ovis
kétszer kapott antibiotikumot,tehát nem minden hónapban.most három hetet folyamatosan járt,a jövő hét lesz a negyedik.rectodeltet nem kapott szeptember óta
tehát nekünk javult a helyzet
de teszünk is érte.minden reggel és este inhalálom salvus vízzel,orrát szívom reggel este.minden nap 200 mili c-vitamin+két naponta multitabs immuno kid
minden nap ovi után egy óra levegőzés.persze esőben nem,de hóban,hidegben simán
remélem most már nem lesz annyit beteg
Szia!
A fiam 2 év bölcsis kínlódás után szeptembertől ovis.
Ovi kezdés óta 2x1 hetet volt itthon,az elsőt én akartam,mert kicsit folyt az orra,és azon a hét végén volt a szülinapi bulija,nem akartam,hogy akkor legyen beteg.
A 2.alkalommal már jobban folyt az orra,és köhögött,de valószínűleg azért,mert előtte kapta meg az influenza elleni oltást,és dolgozott a szervezete.
Szerencsére egyéb baja nem volt.
Már nagyobbak,edzettek,ki tudják fújni az orrukat,ez sokat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!